Nieuw

Wrede mesaanval tegen dakloze in Duitsland had een christen-vijandige achtergrond

De gruwelijke aanslag op een dakloze man in Berlijn had duidelijk een islamitische oftewel antichristelijke achtergrond. In het Arabisch riepen de daders “Jouw schijt-god, fuck jouw schijt-god – voordat ze razend met een mes op het slachtoffer instaken.

Op 10 februari 2019 kwam dankzij een Youtube-video een gebeurtenis aan het licht dat door het feit dat dergelijke mesaanvallen steeds meer deel gaan uitmaken van het dagelijks leven in Duitsland weinig aandacht kreeg. Blijkbaar was het zo onbeduidend dat men tevergeefs naar het politierapport kan zoeken.

Als in waanzin op de jonge dakloze ingestoken
Uit de video blijkt dat een 29-jarige dakloze man op het metrostation in een ruzie met twee voor hem onbekende moslimmannen belandt. De ruzie escaleerde toen de twee in het zwart geklede mannen extreem agressief werden en de man luid en agressief beledigden, waarna een van de Arabisch schreeuwende mannen een mes trok en buiten zinnen de jonge dakloze neerstak.

De “Berliner Zeitung” schrijft: “Pas wanneer verdere getuigen tussenbeide komen, laten de messentrekker en zijn handlanger de zwaar gewonde 29-jarige met rust. Hij sleept zich een paar meter voort, trekt een spoor van bloed achter zich aan en blijft uiteindelijk volledig uitgeput en apathisch op het perron liggen. Gealarmeerde hulpverleners brengen de man naar een ziekenhuis waar de dakloze man wordt verpleegd”.

Slachtoffer in het Arabisch beledigd
Wat we nu weten over het voorval heeft een belangrijke wending genomen. Zoals opnieuw gemeld door de “Berliner Zeitung“, die de zaak zeer correct heeft behandeld en ook duidelijk heeft gemaakt waarover de politie zwijgt, werd het slachtoffer door een van de daders niet alleen in het Arabisch beledigd.

Na de evaluatie van de video-opnamen werd ook duidelijk dat het hier duidelijk om een daad van geweld tegen de dakloze ging die gemotiveerd werd door islamitische oftewel christen-vijandige motieven:

De Berliner Zeitung schrijft: “We hebben deze video vertoond aan een Syrische vluchteling en een Palestijn die al meer dan 20 jaar in Berlijn woont. Beiden zeiden onafhankelijk van elkaar dat de video duidelijk liet horen hoe de aanvallers schreeuwden: “We neuken je zus, we maken je af!”

Na nog een paar woorden, die vanwege de slechte kwaliteit niet te begrijpen zijn, schreeuwen de mannen dan tot slot naar hun slachtoffer: “Jouw schijt-god, fuck jouw schijt-god”. Dan komt het tot de aanval, waarbij het slachtoffer volgens de politie “verschillende steekwonden op de billen, arm en dijen” oploopt”.

De “Berliner Zeitung” meldt dat de kwestie op 20 februari 2019 gebeurde en deelt de video die hierboven staat, maar die al op 10 februari naar YouTube was geüpload. Ook in de andere media lopen de gegevens over het moment van de misdaad sterk uiteen.

Bron:

Berlin: Brutale Messerattacke gegen Obdachlosen hatte christenfeindlichen Hintergrund

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Wrede mesaanval tegen dakloze in Duitsland had een christen-vijandige achtergrond

  1. Jessica // april 8, 2019 om 21:16 //

    Goeie waakhond heeft iemand …

    Like

  2. Wie er op uit is om christenen in hun eigen land nota bene te vermoorden, is hier duidelijk niet op zijn plek; stuur die aanvallers maar naar een sharia-land, daar weten ze wel raad met dat tuig

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s