Nieuw

Vrouw op straat geëxecuteerd door middel van onthoofding in Saudi

“Vrouw geëxecuteerd door middel van onthoofding in Saudi. Weet niet wat haar misdaad was of dat ze een eerlijk proces heeft gekregen. Waarschijnlijk niet. Dit is wat westerse feministen ophemelen & ‘respecteren’ wanneer ze hun hijabs & boerka’s van misvormde deugd & stompzinnige hypocrisie dragen.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Vrouw op straat geëxecuteerd door middel van onthoofding in Saudi

 1. Ja das normaal daro ,willen ze hier ook invoeren als ze met genoeg zijn in europa,zijn toch goeie moslims he en een goed geloof moeten wij maar respecteren bij tyds volgens onze politiek hier in moslima land

  Like

 2. Jack vanderVeen // april 8, 2019 om 09:31 //

  Link is geblokkeerd. Is mogelijk schadelijk voor ….?
  Gezondheid!

  Like

 3. Fransdo // april 8, 2019 om 09:52 //

  Misschien kunnen er nog eens wat Linkse vrouwen met blond haar bij een treinstation gaan staan met een spandoek: ‘cultuurverrijkers welkom’. Die ‘dame’ van die demonstratie ‘als je Thierry dood wilt schieten zeg dan paf’ lijkt me daar overigens uitermate geschikt voor.

  Like

 4. Gladiator // april 8, 2019 om 10:33 //

  Mooi land vind ik het….en niet te vergeten, grote vrienden van ONS KONINGSHUIS…..

  Godverdegodver………..hoe lang moeten wij dit nog accepteren in ONS LAND.

  Dit volk moet eruit en wel zo snel mogelijk.

  Ze passen zich niet aan, krijgen een steeds grotere bek, infiltreren in politie, justitie enz enz, zeg maar alle overheidsdiensten, permitteren zich dingen waarvoor de autochtone BLANKE NEDERLANDER afgestraft wordt en dit vuile vieze walgelijke tuig zit ook al in de 2e poppenkast, een stuk vuil is burgemeester van Rotjeknor en eentje van Arnhem…….dit is niet meer acceptabel en schreeuwt om een oplossing.

  En voor alle linkse dekteven…..kijk wat jullie lot gaat worden, en daar krijgen jullie geen speld tussen.

  Om me heen kijkend en alle Neanderlanders laf met hun domme koppen als zombies naar de grond starend komt mijn kots omhoog, ja, en wel van bijna helemaal achter!!!

  Gelukkig niet meer lang………

  Slaap zacht,

  Gladiator

  Liked by 2 people

 5. Pippi langkous // april 8, 2019 om 13:45 //

  Ik vind ’t verschrikkelijk, ws geen eens rechtzaak, en ze zijn gewoon doodsbang voor vrouwen, daarom worden vrouwen onderdrukt

  Like

 6. Vreselijk…en dat alles mag zomaar van dat geloof? Ik word er bang van, tot op heden was dit een ver-van mijn-bed show maar het komt steeds dichterbij, het wordt onze ondergang en de linkse landverraders juichen het toe; onbegrijpelijk…snappen ze dan niet dat wij, uit zelfbehoud, dit soort praktijken buiten de deur moeten houden??

  Like

 7. Het Zonnetje in huis. // april 10, 2019 om 09:48 //

  Dit is Saudi Arabië,hier worden mensen onthoofd wegens “Hekserij “,geesteszieken lopen hier niet rond want die worden onthoofd omdat ze een profeet of het geloof beledigd hebben of iets dergelijks,homo.s komen nooit uit de kast omdat ze dan direkt onthoofd worden,dus uit de kast in de kist.De Sultan van brunei doet nu hetzelfde en word direkt van alle kanten aangevallen.De machthebbers van Saudië zijn de beste vrienden van het westen,oorzaak?De Arabieren zitten op een grotere oliezee dan Brunei!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s