Nieuw

Ooggetuigen: Beestachtige massamoord op 9.000 mensen door de joodse kampleider Salomon Morel

Wat voor soort “mensen” moeten het zijn die in staat zijn om iets dergelijks te doen, om mannen, vrouwen en kleine kinderen emotieloos af te slachten.

Het Rode Leger verovert Opper-Silezië. De voormalige Duitse provincie wordt onder Pools bestuur geplaatst. De Duitse bevolking vlucht. Wie blijft, wordt gewelddadig verdreven of door de Poolse geheime politie gearresteerd. De ‘Urzad Bezpieczenstwa’ (UB) richtte ongeveer 1.500 kampen en gevangenissen op waarnaar ongeveer 200.000 Duitsers, waaronder veel vrouwen en kinderen, werden gedeporteerd. Een van de ergste kampen was Zgoda in Swientochlowice. Hier stierven duizenden mensen aan de onmenselijke omstandigheden en wrede mishandelingen.

Van Wikipedia:

“Het rapport van een Amerikaanse diplomaat aan het ministerie van Buitenlandse Zaken zegt:

Concentratiekampen zijn niet afgeschaft, maar overgenomen door de nieuwe eigenaren. Meestal worden ze geleid door de Poolse milities. In Shvientochlovitz … gevangenen die niet uitgehongerd of doodgeslagen zijn, moeten ’s nachts tot aan hun nek in koud water staan tot ze sterven.”

Voormalig kampcommandant Salomon Morel vluchtte in 1992 naar Israël. Hij werd door de Poolse regering gezocht voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. Polen verzocht om zijn uitlevering, maar Israël weigerde. Morel stierf in 2007 in Israël.

Zgoda was niet het enige kamp van de Poolse geheime dienst.

Deze wrede misdaden van het communisme moeten steeds weer in herinnering worden geroepen, niet om een schuldcomplex aan te praten en er miljarden euro’s winst uit te halen. In de westerse wereld verspreiden communistische ideeën zich steeds meer, de westerse regeringen, zoals de Duitse, de Zwitserse en anderen, verspreiden ze en voeren ze met hun aangekoppelde justitie door.

Wanneer dit criminele systeem weer aan de macht komt, zullen zij hun misdaden herhalen om de andersdenkenden uit te roeien. Voorbeelden: Stalin 20-25 miljoen, Mao 65 miljoen, Pol Pot 2 miljoen, Oostblok 2 miljoen, etc. wreed vermoord.

Het begin is het “strijd=oorlog tegen rechts” dat al overal aanwezig is.

Laat de ooggetuigen zich uitspreken over wat er in de nabije toekomst zal gebeuren als we geen tegenmaatregelen nemen.

Bron:

Augenzeugen: Bestialischer Massenmord an 9.000 Menschen durch den jüdischen Lagerleiter Salomon Morel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Ooggetuigen: Beestachtige massamoord op 9.000 mensen door de joodse kampleider Salomon Morel

  1. Daniël // april 8, 2019 om 17:09 //

    Wat voor lieden dit zijn? Zij hebben last van een misplaatst superioriteitsgevoel ingegeven door satanische, religieuze overleveringen (Talmud)

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s