Nieuw

Ierland lanceert politie Hijab, beweert dat het tekort aan ‘diversiteit’ een ‘tijdbom’ is waardoor migranten ‘radicaliseren’

Gardaí (politie) in Ierland heeft uniform regels geactualiseerd om agenten toe te staan om hijab’s en tulbanden te dragen, waarbij het vermeende gebrek aan etnische diversiteit in het korps wordt beschreven als een “tikkende tijdbom” die migrantengemeenschappen “radicaliseert”.

De stap om religieuze hoofddeksels van moslimvrouwen en Sikh-mannen toe te staan, werd deze week aangekondigd door politie-commissaris Drew Harris, toen de politie een grote wervingscampagne lanceerde om honderden nieuwe politieagenten in Ierland aan te werven.

An Garda Síochána, de nationale politiedienst, verklaarde in een verklaring dat zij de huidige uniform regelgeving als “een belangrijke belemmering” voor het verhogen van het aantal officieren van etnische minderheden in haar gelederen had geïdentificeerd.

“We …. weten dat we een veel diversere organisatie moeten worden, zodat we een goede afspiegeling zijn van de samenleving die we dienen”, aldus Harris, toevoegend: “We hopen dat dit mensen uit minderheidsgemeenschappen zal aanmoedigen om zich aan te sluiten bij An Garda Síochána.

“We willen hen laten zien dat An Garda Síochána een inclusieve werkgever is die serieus werk wil maken van meer diversiteit.

Voorheen waarschuwde de Garda Representatieve Associatie (GRA), die 12.000 medewerkers vertegenwoordigt, dat ondervertegenwoordiging van etnische minderheden in de dienst “een tikkende tijdbom” was die kon leiden tot “een explosie in onze gemeenschappen sneller dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen”.

Bron:

Ireland Launches Police Hijab, Claims ‘Diversity’ Deficit a ‘Time-bomb’ Making Migrants ‘Radicalise’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Ierland lanceert politie Hijab, beweert dat het tekort aan ‘diversiteit’ een ‘tijdbom’ is waardoor migranten ‘radicaliseren’

 1. Alphons Mantel // april 8, 2019 om 17:38 //

  diversiteit =natuurschade + koopkrachtschade door immigratie

  Like

 2. Jack vanderVeen // april 8, 2019 om 18:55 //

  Hé, moslim hier, als je mij arresteert dan tref ik je man wel in de moskee. Crimineel / verkeersdelinquent mag verder gaan. Wordt niet aangehouden.
  Hé Sikh, ga Engelsen vangen maar geen mensen van je eigen geloof. God zal je ongenadig zijn indien je mij arresteert. Klootzak wordt met rust gelaten en mag verder.
  Dat is wat het wordt met die vreemdelingen en makkelijk omkoopbaar wetsdienaren.
  Ierland heeft het einde dus ingeluid reeds.

  Like

 3. antiislamnu // april 8, 2019 om 23:58 //

  Politie hoort neutraal en niet corrupt te zijn dat is alles het hoeft niet diverse te zijn gewoon handhaving en hulpverlening uitvoeren niet een geloof promoten.
  Gewoon aanpassen en lekker mee doen dit is Nederland en wij bepalen hoe de politie er uit moet zien niet anders om .

  Like

 4. Germaans Roosje // april 9, 2019 om 01:34 //

  Ierland was toch een katholiek, dus christelijk, land? Nu dus hard op weg naar dhimmie status…

  Like

 5. Willem // april 9, 2019 om 13:03 //

  Protestanten tegen katholieken en samen tegen Engeland, dat was Ierland. Ik ken de Ieren als stevige drinkers, muziek makers, levensgenieters dus met een flinke dosis rebellie en patriotisme. Nu worden ze van binnenuit, zoals in heel Europa, aangevreten door de islam. Dit kan nooit goed gaan.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Ierland lanceert politie Hijab, beweert dat het tekort aan ‘diversiteit’ een ‘tijdbom’ is waardoor migranten ‘radicaliseren’ – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s