Nieuw

De nationalistische Amerikaanse website Daily Stormer is in heel Europa afgesloten

De nationale website Daily Stormer, gerund door de Amerikaan Andrew Anglin, kan niet gelezen worden als men zich in Europa bevindt. Anglin schrijft op de vrijheid vriendelijker Twitter-optie Gab dat je in Europa de site alleen kunt lezen met behulp van VPN of de anonimiseringstool Tor.

”After weeks of intermittent performance and serious issues, the site is completely down this morning in Europe. You have two options: VPN to America or use Tor. We have no ETA on a fix right now. The Internet is becoming increasingly fragmented and there is little we can do to mitigate it”, schrijft Anglin.

In augustus 2017 had de Daily Stormer grote problemen met het tien keer in beslag nemen van hun domeinnaam voordat ze eindelijk “.name” vonden. De aanval op de vrijheid van meningsuiting kwam kort na de ontaarde pro-blanken demonstratie in Charlottsville, die onder politietoezicht gewelddadig door links werd aangevallen, wat resulteerde in een dode, verschillende gewonden en orwelliaanse vervolgingen en vonnissen tegen pro-blanken activisten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on De nationalistische Amerikaanse website Daily Stormer is in heel Europa afgesloten

 1. FD Verburgh // april 8, 2019 om 20:18 //

  Zet de VPN op uSA en alles ok

  Like

 2. Nog vragen wie er in de EU aan de touwtjes trekt?

  Like

 3. trebor2110 // april 8, 2019 om 22:33 //

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De nationalistische Amerikaanse website Daily Stormer is in heel Europa afgesloten – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s