Nieuw

Statistieken aanpassen zodat de cijfers mooier zijn – Duitsland gaat het aantal vluchtelingen anders berekenen

foto ter illustratie

Met de werkloosheidsstatistieken en misdaadstatistieken werkt de verfraaiing al heel goed, dus waarom niet ook de methode gebruiken met de vluchtelingenstatistieken en trucs en bedrog toepassen totdat het gewenste resultaat de mensen in de ivoren toren bevalt.

Geïnformeerde burgers vertrouwen de statistieken nauwelijks meer, ze doorzien de mistige pogingen en beseffen dat de werkelijkheid een andere is – en dit geldt waarschijnlijk ook voor de vluchtelingenstatistieken, omdat het straatbeeld in veel steden de onverbloemde waarheid laat zien – de massa van “vluchtelingen”, economische migranten, getolereerde personen en ook illegale immigranten, waarbij de aantallen voortdurend toenemen door maandelijkse aankomsten (gezinshereniging, voorwaardelijke vluchtelingen en illegale binnenkomst) en de effecten steeds duidelijker worden.

Die Welt bericht:

De Bondsregering overweegt de berekening die wordt gebruikt om het aantal vluchtelingen dat naar Duitsland komt te bepalen, te wijzigen. Volgens informatie van WELT AM SONNTAG zijn de overwegingen binnen de regering gebaseerd op twijfels over de vraag of de tot nu toe gebruikte en in het regeerakkoord vastgelegde berekeningsgrondslag de werkelijkheid juist beschrijft.

Het is de bedoeling dat in de toekomst de kinderen van asielzoekers die in Duitsland geboren zijn, niet meer in de statistieken worden meegerekend. Volgens informatie van het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge, bedroeg dit alleen al in 2018 32.303 personen – 19,9 procent van alle aanvragers.

Volgens de beschikbare informatie worden de desbetreffende berekeningen zowel in het kabinet van de bondskanselier als in het ministerie van Binnenlandse Zaken uitgevoerd. Aanpassing van de cijfers zou bondskanselier Angela Merkel (CDU) en minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) goed uitkomen.

Een lager aantal vluchtelingen kan voor beide partijen voordelig zijn. Zij kunnen erop wijzen dat het aantal vluchtelingen in hun regeringsperiode weer sterk is gedaald.

Bron:

Wir machen die Statistik, wie sie uns passt!? Bundesregierung prüft, Flüchtlingszahl neu zu berechnen

Nederland vervalst al jaren de cijfers over de omvang van de moslimpopulatie:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Statistieken aanpassen zodat de cijfers mooier zijn – Duitsland gaat het aantal vluchtelingen anders berekenen

 1. Cornelis // april 7, 2019 om 22:25 //

  Hegel zei het al:
  Wenn die Tatsachen nicht mit der Theorie übereinstimmen – umso schlimmer für die Tatsachen.

  Like

 2. In Nederland blijven ze de bijna 1 miljoen moslims statistiek ook geloven. Doen ze al vanaf de tijd van Fortuyn toen er ook 1 bijna 1 miljoen waren volgens de statestieken van toen. De Duitsers zullen net zoi goed gelovig zijn als de Nederlanders.

  Liked by 1 persoon

 3. Het enige wat ze hiermee bereiken, is dat ze zichzelf voor de gek houden

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Statistieken aanpassen zodat de cijfers mooier zijn – Duitsland gaat het aantal vluchtelingen anders berekenen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s