Nieuw

Pedofilie-veroordeelde illegale asielzoeker vermoordt zijn vrouw met 50 messteken – drenkt het lichaam in terpentine en steekt het in brand

Links: Dana Abdullah, de moordenaar. Rechts: Avan Najmadeen, het slachtoffer.

Een illegale migrant uit Iran vermoordde zijn vrouw met een keukenmes toen ze hem niet wilde helpen met een aanvraag om in het Verenigd Koninkrijk te blijven.

In 2013 werd de Iraanse Dana Abdullah veroordeeld voor seksueel geweld tegen een meisje onder de 13 jaar en uit het Verenigd Koninkrijk gedeporteerd. Daarna is hij illegaal naar het land teruggekeerd, meldt de Independent.

Op 1 oktober vorig jaar heeft Abdullah de 32-jarige moeder van vier kinderen Avan Najmadeen vermoord, met wie hij op papier getrouwd was. De reden voor de moord was dat Najmadeen weigerde Abdullah te helpen met een nieuwe visumaanvraag.

Abdullah kon de weigering niet accepteren en vermoordde Najmadeen met een mes in haar huis in Stoke-on-Tren.

Bij het forensisch onderzoek werden in totaal 50 messteken op het lichaam van de vrouw gevonden. Om de bestiale moord te verbergen, drenkte Abdullah het lichaam en de keuken met terpentine en stak het in aan om het te laten lijken alsof de vrouw in een brand was omgekomen, schrijft Samhällsnytt.

Volgens de rechtbank van Stafford is er informatie naar voren gekomen dat Abdullah eerder had gedreigd Najmadeen te doden omdat zij ervoor had gekozen zich tot het christendom te bekeren, wat volgens zijn mening hem heeft vernederd.

In februari had Abdullah bekend Najmadeen te hebben vermoord en is nu veroordeeld tot 18 jaar en 8 maanden gevangenisstraf.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.166 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8172 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Pedofilie-veroordeelde illegale asielzoeker vermoordt zijn vrouw met 50 messteken – drenkt het lichaam in terpentine en steekt het in brand

 1. Deze moordenaar denkt alleen aan zichzelf en niet aan de kinderen van het slachtoffer; het goede nieuws is gelukkig dat het slachtoffer nu veilig bij God is omdat zij nog bijtijds het Licht gezien heeft…

  Liked by 1 persoon

 2. De domheid, kwaadaardigheid en inteelt straalt volledig van zijn grafkop af.

  Like

 3. Dit is een product van jarenlang inteelt tussen neef en nicht en broer en zus.

  Like

 4. Fransdo // april 8, 2019 om 22:36 //

  Misschien kunnen ze daar al vast even een politie-agente met hijab heen sturen om het op te lossen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Pedofilie-veroordeelde illegale asielzoeker vermoordt zijn vrouw met 50 messteken – drenkt het lichaam in terpentine en steekt het in brand – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s