Nieuw

Namen en adressen van bezwaarmakers tegen moskee bekend gemaakt

“Gij zult geen bezwaar maken”.

En indien toch, geven wij uw naam en adres aan de koppensnellers. Het liefst worden ons de namen onthouden van de geïmporteerde criminelen. De politie was woest toen de naam van de bloedsuikerspiegelmobilist van Amsterdam CS bekend werd; “wij geven nooit namen van verdachten”, beweerden ze bij hoog en bij laag terwijl krantenberichten dagelijks het tegendeel bewijzen als het om blanke daders gaat.

In Zaandam gaat het niet om misdadigers, nog niet, het gaat hier om mensen die bezwaar maken tegen de komst van een dubieuze moskee. En dan is de gemeente, die al lang besloten heeft dat dat jihadcommandocentrum er moet komen, van mening dat ze je naam en adres wel aan Mohammed’s jihadisten mogen geven om je op andere gedachten te brengen.

Het is goedkoper dan een huurmoordenaar op je afsturen, maar de intentie is hetzelfde van deze politieke maffia:

Een inloopavond in 2015 over de moskee liep al uit de hand: mensen die daar kwamen om bezwaar te maken kregen met bedreigingen te maken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Namen en adressen van bezwaarmakers tegen moskee bekend gemaakt

 1. Willem // april 7, 2019 om 14:59 //

  Het gaat de goede kant uit in Zaandam, leve de religie van de vrede.

  Like

 2. Daniël // april 7, 2019 om 20:53 //

  Ik weet hoe het in elkaar steekt en dat politici op welk level ook aartsverraders zijn, maar het verbaast me nog steeds hoe ver dit gajus kan gaan. Het kan niet anders dan dat dit op ellende gaat uitlopen straks.

  Like

 3. Gladiator // april 7, 2019 om 20:57 //

  Weet hier niet het fijne van en dus ook niet of al alle datums voor bezwaar al zijn overschreden maar anders zou ik nog wel eens willen kijken of deze moskeet er ook wel echt zou komen hoewel ik zie dat dit sprookje van 1001 nacht al loopt vanaf 2015 en da’s wel ff een tijdje geleden!! Maar er moet daarboven in het land toch wel gekeken zijn hoe dit voorkomen had kunnen worden, want dat zou zo maar eens kunnen, nietwaar!!!
  En geloof me, er zijn vele wegen die naar Rome leiden en ik ken er wel een paar!!

  Is een beetje mijn hobby geworden………bekvechten en procederen met de overheid en dan die kik erna, als je wint bedoel ik dan….!!!
  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 4. Dit is belachelijk; op die manier durft niemand meer bezwaar te maken tegen de komst van die enge…brrr…en dat in je eigen wijk…moet er niet aan denken…word je weggepest uit je eigen omgeving, word je van huis en haard verdreven…met dank aan de linkse landverraders met hun NSB-politiek…bedankt hoor…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s