Nieuw

Meisjes werden verkracht: de families slaan hem tot pulp – ”I don’t believe in karma, I believe in revenge”

De stoel in zijn appartement waarop de 21-jarige werd geslagen. De foto is van het technisch onderzoek van de politie de volgende dag.

Hij lokte met kersenlikeur en snoeplikeur de twee jonge meisjes naar zijn huis en vergreep zich aan hen. Maar hun ouders gingen niet naar de politie. Ze gingen naar het huis van de 21-jarige verkrachter en sloegen hem tot bloedens toe in elkaar met de woorden:
– Wij zijn de politie hier.

Zweden – De 21-jarige ligt bloedend op de grond. Zes personen zijn naar zijn woning gekomen. Iemand zegt:
– Wij zijn de politie hier. Wij zijn hier de politieagenten en zo doen we dat met verkrachters.

De zes personen, alle familieleden van een twaalfjarige en een veertienjarige die het slachtoffer zijn geworden van de eenentwintigjarige, worden nu beschuldigd van huisvredebreuk en grove mishandeling.

Het verhaal begint op een zaterdagavond in augustus 2018, wanneer een meisje haar oudere zus riep en haar vertelde dat ze verkracht was door een 21-jarige man. Hij had de 12-jarige en 14-jarige voor Deense kersenwijn en likeur met snoepsmaak uitgenodigd en vervolgens seksueel misbruikt. Kort nadat het meisje haar zus had verteld wat er was gebeurd, verzamelden zich verschillende familieleden thuis bij hun ouders, ontdaan en boos. De moeder van een van de belaagden meisjes, die ook deelnam aan de mishandeling van de verkrachter, zei later tijdens het politieverhoor: “Ik heb niet zoveel vertrouwen in het rechtssysteem waar verkrachters vrijgelaten worden”.

In plaats daarvan verzamelt de boze familie zich snel samen om de 21-jarige in zijn woning te confronteren. De families – de vader en moeder van een de meisjes, een vader van het andere meisje en zijn vriend, maar ook een zus en haar vriend – rijden om 22.00 met een auto naar het appartement van de 21-jarige in een dorp buiten Trollhättan.

Ze worden later door de mishandelde 21-jarige en zijn partner beschreven als “zwart gekleed met motorclub-vesten”. Het is duidelijk dat een van de vaders en zijn vriend beiden banden hebben met mc-clubs. De vader is lid van een mc-club. De vriend heeft banden met de Bandidos en publiceert op zijn Facebook-pagina eerbetoon aan de mc-club en een foto met de tekst: ”I don’t believe in karma, I believe in revenge.”

De mishandelde man werd later veroordeeld voor kinderverkrachting en seksueel misbruik van kinderen. Foto: Politie.

De 21-jarige kinderverkrachter wordt de keuken in geleid, op een stoel gezet en wordt volgens het onderzoek met vuisten op het gezicht geslagen. Volgens de medische attesten heeft hij een diepe snee in zijn voorhoofd, hersenschudding, breuken in het kaakbeen, zwelling rond het oog, op de wangen en een blauw oog. Hij zou door de harde klappen een tijdje bewusteloos zijn geraakt. Zijn partner, die ook thuis is tijdens de mishandeling, wordt in een slaapkamer weggehouden.

De daders zeiden, volgens de 21-jarige en zijn partner, dat zij degenen zijn die in het gebied beslissen en dat de politie er niet bij moet worden betrokken. De boodschap is dat hij zo snel mogelijk uit het dorp moet vertrekken.
– Anders komen we terug en dan zijn we niet zo vriendelijk als we nu zijn geweest.

Aanklager Malin Mellin:

– Ik heb alle zes mensen die in het appartement zijn geweest beschuldigd van zowel grove mishandeling als huisvredebreuk. Ik beweer dat het een gezamenlijke actie is, dat zij dit samen hebben begaan en dat zij samen verantwoordelijk moet worden gehouden. Het was tijdens het onderzoek moeilijk vast te stellen wat er is gebeurd. Er zijn zaken die erop wijzen dat twee van hen actiever zijn geweest in de mishandeling.

Alle zes verdachten hebben de misdaad ontkend.
– Ik heb geen commentaar, we zullen zien wat er gebeurt, zegt een van de verdachten, de vriend van de zus, tegen een journalist.

De rechtszaak begint volgende week en de officier van justitie Malin Mellin ziet geen verzachtende omstandigheden waarin familieleden van slachtoffers zijn onderworpen aan seksuele misdrijven.
– Ik ben van mening dat je verantwoordelijk moet zijn voor je daden, zegt ze.

De 21-jarige is veroordeeld voor kinderverkrachting en seksueel geweld tegen kinderen.

Bron:

Misstanken: Dottern våldtogs – familjen tog lagen i egna händer

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Meisjes werden verkracht: de families slaan hem tot pulp – ”I don’t believe in karma, I believe in revenge”

 1. Geëdit Rommel (Niet doen)… Verder geen woorden aan vuil maken. Alleen zorgen dat je geen DNA of vinger afdrukken achter laat. Ze moeten het maar eens gaan merken dat het niet ongestraft blijft. Van het gerecht hoef je weinig te verwachten. Kijk maar naar Nederland. De politiek wilt best wel strenger straffen. Maar die idiote rechters steken er steeds een stokje voor. Wat dat betreft is de Sharia nog niet zo gek. Stelen, hand er af. Verkrachten, lul er af.

  Liked by 3 people

 2. Geëdit Rommel (Niet doen, lees de spelregels hierboven)…

  In zweden was tot 1990 castratie normaal na verkrachting. Goed gebruik!

  Liked by 2 people

 3. koddebeier // april 7, 2019 om 14:19 //

  Wat zeurt die verkrachter nou…….hij leef nog.

  Liked by 2 people

 4. Ronald Long // april 7, 2019 om 14:28 //

  Als het mijn dochter was geweest. Ik zweer! Deze hufter had het niet overleeft! Was de verkrachter een nigger? Zou wel weer.

  Liked by 1 persoon

 5. Daniël // april 7, 2019 om 15:10 //

  Goeie zaak. Dit is de enige en beste optie. De politie zuigt evenals het homofiele ‘rechts’systeem, stelletje snowflakes. Door deze maatregelen is het tij te keren.

  Liked by 2 people

 6. Opa vertelde wel eens dat kinderschenners en vrouwenverkrachters door de buurt werden opgespoord, met de klomp bewerkt en vervolgens geholpen bij het zich verhangen in de nok van een hooischuur. De veldwachter die erbij werd gehaald knikte dan altijd en vond ’t een duidelijk geval van zelfmoord, waardoor de zelfhanger ook niet meer op gewijde grond begraven mocht worden.

  Wat ze er verder mee deden weet ik niet want op dat moment begon opoe onze oren dicht te stoppen. Een neefje beweerde dat ie gehoord had dat de varkenspot ermee gevuld werd maar dat er geen varken was dat er een hap van nam.

  Liked by 2 people

 7. templars2017 // april 7, 2019 om 17:33 //

  Was te verwachten , vroeg of laat ging dit gebeuren,ook aan tolerantie zijn grenzen net als in het geloof van het gerecht …….
  Dit is niet direct wraak ,eerder een vorm van gerechtigheid ,
  in het Oude Testament staat toch ook oog om oog ,tand om tand………
  In die tijden bestond politie ook niet ,dus het verschil tussen een politie die niets doet of een politie die er niet is is minimaal,vandaar het resultaat …..hier heeft het probleem zichzelf opgelost.
  Tevens is het een teken aan de wand dat er wel degelijk samenhorigheid bestaat, echter niet overal ,zij die niet meedoen met het politiek correcte spelletje gaan dit eerder ervaren .

  Like

 8. Heel mooi gedaan ,zo hoord het met zon tuig om tegaan beste is opruimen.wel allemaal.

  Like

 9. Raveltje // april 7, 2019 om 19:41 //

  @ Stef
  De politiek wil wel harder straffen, maar die rechters………
  Je zal het niet geloven, maar de rechters wijzen naar de politiek of OM
  Het is niet zo vreemd dat mensen het recht in eigen hand nemen, zeker in zo’n geval.

  Like

 10. Mijn complimenten voor hun kordate optreden; anders had die smeerlap er ongestraft mee weggekomen

  Like

 11. Gladiator // april 7, 2019 om 20:49 //

  Nu is alleen maar 1 ding te hopen en dat is dat dit met heeeeeeele grote letters op de voorpagina van alle grote zwetskranten komt te staan aldaar…..misschien dat dit dan een heel klein beetje helpt en het beste is om deze koppen dan gelijk te vertalen in het Arabisch!!!!!!!!

  Toffe peren trouwens, die Bandidos!!!

  Gladiator

  Like

 12. Johan P // april 7, 2019 om 21:31 //

  Ja, wat verwacht men dan?
  Aangezien de rechterlijke macht het volkomen laat afweten en dergelijke figuren weglaat komen met lachwekkend lage ‘straffen’, aangezien de politie het laat afweten omdat ze mogen (en niet langer durven) op te treden tegen grote groepen ‘migranten’ en daardoor hun gram halen door de eigen bevolking harder aan te pakken, is er voor de gewone burger geen andere manier meer dan het recht in eigen hand te nemen.
  En wat mij betreft, ik ben een groot voorstander van gedwongen fysieke, niet chemische, castratie in geval van kinderverkrachters.

  Like

 13. Jack vanderVeen // april 8, 2019 om 03:08 //

  jammer dan de dader en eventuele getuigen npg aangifte konden doen en getuigenis afleggen tegen de in het leven geroepen alternatieve politie, die miet direct aan handen gebonden is.

  Liked by 1 persoon

 14. KNETTERGEK // april 8, 2019 om 09:00 //

  Als die officier jan justitie kinderen heeft dan even een realisatie fase laten beleven zodat dat zij ook even voelt wat de meisjes en ouders hebben ondergaan, maar de gene die aan mij kinderen zit vertelt het ook niet na tevens zijn naasten

  Like

 15. skeeter // april 8, 2019 om 17:29 //

  Natuurlijk moeten de motor clubs gelijk weer in kwaad daglicht gezet worden. Deze zacht handige motorclub leden lijken eerder van een liefdadigsheid instelling.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Meisjes werden verkracht: de families slaan hem tot pulp – ”I don’t believe in karma, I believe in revenge” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s