Nieuw

Filmpje van gewelddadige overval op man (59) in Antwerps metrostation gaat viraal: twee minderjarigen gearresteerd

Klik op foto voor filmpje.

Op de sociale media circuleert een filmpje van twee jongeren die een man bedreigen met een mes, hem tegen zijn hoofd schoppen en zijn portemonnee eisen. De Antwerpse politie onderzoekt de zaak en heeft twee minderjarige verdachten opgepakt. Het 59-jarige slachtoffer uit Antwerpen stelt het relatief goed.

(h/t Andrea)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Filmpje van gewelddadige overval op man (59) in Antwerps metrostation gaat viraal: twee minderjarigen gearresteerd

  1. Filmpje zonder blokjes:

    En:

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s