Nieuw

Enorme oververtegenwoordiging van allochtone agenten bij integriteitsschandalen

Eén van de geruchtmakendste zaken speelde rond de beveiliging van Geert Wilders, die het blijkbaar wel kosher vond om een Marokkaan in zijn beveiligingsteam te hebben, waarna Wilders zijn campagne afblies en hij in de weken daarop halveerde in de peilings.

Meer recentelijk speelde de zaak van Mehmet A. uit Tiel die zijn opleiding volgde bij het keurkorps van Kalifatima Elatik en de geüniformeerde marxistenbende van de hoofdstad van dit jammerlijke land en die voor grof geld politie-info verkocht.

De meeste allochtonen willen helemaal niet voor de Nederlandse politie werken:

De familie ziet ze liever niet bij de taghoet werken en zal het ze ook niet in dank afnemen als ze hun eigen broertjes, neefjes, vaders en zonen op gaan brengen.

Van de jongeren met een Turkse, Marokkaanse, Surinaamse en Antilliaanse achtergrond zegt 56 procent ‘zeker niet’ bij de politie te willen werken. Onder autochtone Nederlanders is dat 31 procent.

Slechts 12 procent van de Antilliaanse en 15 procent van de Marokkaanse jongeren acht het mogelijk ooit bij de politie aan de slag te gaan.

Het idee van de marxisten die de politietop gekaapt hebben om allochtonen de knoet boven de rechtmatige bewoners van dit land te laten zwaaien wordt derhalve gelukkig minder snel uitgevoerd dan ze voor ogen hebben.

En dat, als ze dan al willen, ze de boel ook nog eens grotelijks belazeren zal ook niet meehelpen:

Bij tachtig ontdekte ernstige integriteitsschandalen, was in 40 procent een allochtone beambte betrokken. En dat terwijl nog geen tien procent van alle agenten een migratieachtergrond heeft. Volgens Nelen komt dat deels doordat ze kampen met een dubbele loyaliteit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Enorme oververtegenwoordiging van allochtone agenten bij integriteitsschandalen

 1. Fransdo // april 7, 2019 om 15:36 //

  Dubbele loyaliteit? Wat een aardige, leuke en lieve manier om te zeggen dat het stinkende verraders zijn. Nou hoop ik dat er ook bij die jongeren nog iets van consequentheid leeft en ze om dezelfde reden ook geen Nederlander willen blijven of worden, immers dubbele loyaliteit toch?

  En zoals gewoonlijk tuint de overheid er weer in, net als bij die Polen, Roemenen en noem het allemaal maar op die hier een maand komen werken en daarna een half jaar WW opstrijken.

  Weet je wat ons probleem in de kern eigenlijk is?

  Een gebrek aan intelligentie bij onze bestuurders.

  Liked by 1 persoon

 2. andreanovits // april 7, 2019 om 20:59 //

  in Belgie zijn er ook vele gevallen bekend en nog veel meer onder de mat geschoven van allochtone politie agenten die samenwerken met allochtone misdadigers. bijna niemand gelooft nog in ons recht systeem

  Like

 3. Johan P // april 8, 2019 om 00:10 //

  @Fransdo
  Oneens. Het zijn geen verraders, ze blijven trouw aan hun eigen groep. Die verraden ze dus niet.Infiltranten/spionnen zou een betere. enaming zijn. Wat dus ook de reden zou moeten zijn om ze per definitie uit te sluiten van enige overheidsfunctie aangez ien hun loyaliteit nooit aan deze staat zal worden gegeven maar aan het islamitische gedachtengoed

  Liked by 1 persoon

 4. De kruisridders + aanverwanten en bv een Jan Sobieski en consorten hadden het kanker probleem van Europa in die tijd grotendeels voor ons opgelost. Helaas wordt hun nalatenschap in zijn geheel verkwanselt.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Enorme oververtegenwoordiging van allochtone agenten bij integriteitsschandalen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s