Nieuw

Asielzoekers transformeren huisvesting in een ruïne – belastingbetalers financieren volledige renovatie

Foto ter illustratie. Bron: svobodnenoviny.eu

Duitsland – Omdat de zogenaamde “vluchtelingen” binnen enkele maanden een onderkomen in München volledig hebben geruïneerd, moet de voormalige kazerne nu compleet worden gerenoveerd. In een recordtijd slaagden de “vakarbeiders” erin om naast een grote hoeveelheid drek en afval ook een grootschalige schimmelvorming te produceren. De kosten voor de dure renovatie rust vanzelfsprekend op de schouders van de belastingbetaler.

De Funk-kazerne op de Frankfurter Ring in de wijk Freimann in München is weer een voorbeeld van wat er gebeurt als immigranten hier ook bij ons in Duitsland hun culturele eigenaardigheden uitleven. In het beste geval kennen deze mensen vuilnisbakken of zelfs afvalscheiding van horen zeggen. We kennen allemaal de beeldende foto’s van volledig vervuilde flats die de belastingbetaler onvrijwillig financiert voor binnengedrongen asielzoekers.

De omschakeling van het gebruikelijke gat in de grond naar Europese sanitaire normen lijkt ook voor veel nieuwkomers een ware uitdaging. Als gevolg zien de toiletten in de asielcentra er hetzelfde uit. Alleen al de aanblik van dergelijke vuile en met ontlasting besmeerde sanitaire ruimtes zorgt voor onbegrip en zelfs misselijkheid onder de gemiddelde geciviliseerde Duitser.

Omdat Merkel’s “vakarbeiders” het ook niet nodig achten om na een warme douche op kosten van degenen die hier al langer wonen het raam in de badkamer tenminste één keer te openen, kwam het in de Funk-kazerne zoals het moest komen. Na een paar maanden asielzoekers-gebruik is bijna de gehele structuur bedekt door een dikke laag schimmel. De Süddeutsche Zeitung heeft onlangs over dergelijke ondraaglijke toestanden gemeld.

Toegewijde omvolkers zoals de Groenen of de Vluchtelingenraad van Beieren klaagden reeds over de “onmenselijke omstandigheden” en eisten maatregelen. Maar het ging er natuurlijk niet om de daders van deze toestanden – namelijk de illegale immigranten – voor de rechter te brengen. Nee, de buitenlanders moeten na de wil van de links-groene volksverraders volledig naar nieuwe en schone accommodaties worden verhuisd. Met een dergelijke omvang van de schade kan iedereen zich voorstellen in welke dimensies de kosten ervan zich zullen bewegen. Uiteraard moet de belastingbetaler de bouwwerkzaamheden financieren. Als het gaat om het welzijn van illegale migranten, lijkt geen enkele uitgave te hoog, geen enkel bedrag te ruimhartig. Overigens heeft München eind vorig jaar rigoureus actie ondernomen tegen daklozen en eenvoudigweg de noodonderkomens afgebroken die mensen hadden gebouwd om zich tegen de kou te beschermen. De Duitsers kregen geen appartementen ter beschikking, ze werden gewoonweg verdreven uit hun vertrouwde buitenplaatsen.

Bron:

München: Asylanten verwandeln Unterkunft in Bauruine – Steuerzahler finanziert Komplettsanierung

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Asielzoekers transformeren huisvesting in een ruïne – belastingbetalers financieren volledige renovatie

 1. APEN vernielen minder ,en zijn schoner.

  Liked by 1 persoon

 2. Yvonne // april 7, 2019 om 18:09 //

  Mahoog, apen zitten niet in een flat maar ze zijn slimmer dan deze slopers
  Verwende krengen een ander zou dolblij zijn met een appartement

  Like

 3. Gladiator // april 7, 2019 om 20:36 //

  Tja…..wat ik me nu echt wel afvraag is het volgende……

  Waarom hoor ik hier niets van over asieltuig uit Neanderland….Duitsland, Zweden, Denemarken, Frankrijk, enz enz enz.

  Weet dat het daar echt meer dan verschrikkelijk is maar het kan niet zo zijn dat het hier in ons eigen verachterlijkte slaapland beter is gesteld met zandbakkiërs….

  Wij hebben daar in feite niets mee te maken of zie ik dit nu fout!!???

  Dit wordt absoluut niet meer beter maar veel en veel slechter en…..nou ja….

  Gladiator

  Like

 4. Ik zou degenen die dit gedaan hebben, gewoon laten zitten in hun rotzooi; ze hebben hun accommodatie toch volledig aangepast aan hun persoonlijke wensen? Wie zijn wij dan om hun dat af te pakken?

  Liked by 1 persoon

 5. Linda Maria // april 8, 2019 om 11:50 //

  Culturele verrijking!

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Asielzoekers transformeren huisvesting in een ruïne – belastingbetalers financieren volledige renovatie | toodlessss
 2. Asielzoekers transformeren huisvesting in een ruïne – belastingbetalers financieren volledige renovatie – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s