Nieuw

Test onthult 17-jarig “vluchtelingkind” dat probeert asiel aan te vragen als 47 jaar oud

“Onbegeleide vluchtelingkinderen” met twee Zweedse asielactivisten.

Twee illegale migranten die probeerden asiel aan te vragen door te zeggen dat ze allebei minderjarig waren, werden nadat hun vingerafdrukken het tegenovergestelde hadden onthuld door de politie gearresteerd. De mannen, die beweerden dat ze beiden 16 jaar oud waren, meldden zich aan in een politiebureau in de gemeente Angoulême in het zuidwesten van Frankrijk, om te proberen gebruik te maken van de maatregelen om minderjarige asielzoekers te helpen.

Eén man die zei dat hij afkomstig was uit het Afrikaanse land Mali was 21 jaar oud. Maar de tweede man, die de politie een geboorteakte uit Guinee voorlegde, was 47 jaar oud.

De vingerafdrukken van de man werden gecorreleerd met een paspoort dat hij had gebruikt om Spanje binnen te komen, waardoor zijn echte leeftijd aan het licht kwam.

Het departement Angoulême heeft een enorme toename gezien van het aantal asielaanvragen van asielzoekers die beweren minderjarig te zijn, maar als gevolg daarvan heeft het departement met verschillende landen betrekkingen opgebouwd die hen helpen bij het verifiëren van aanvragen. Vorig jaar heeft de politie in Montpellier een netwerk uit Ivoorkust geconstateerd die documenten vervalsten die volwassen asielzoekers hielpen om als minderjarige asiel aan te vragen.

Christophe Barret, de officier van justitie van de stad Montpellier, zag vergelijkbare leugens over de leeftijd als de mannen in Angoulême:

“Onlangs had een onbegeleide minderjarige, gesteund door de provincieraad van Hérault, gezegd dat hij 17 jaar oud was. Het departement had twijfels. Uitgebreide controles hebben formeel bevestigd dat hij eigenlijk 32 jaar oud was. De migranten die de documenten vervalst hadden, hebben met bijna een miljoen euro aan uitkeringen waarvoor men niet in aanmerking kwam de Franse belastingbetalers bedrogen”.

Maar het is niet alleen Frankrijk. Vorig jaar werd een Zweedse mondhygiënist ontslagen nadat hij had onthuld dat meer dan 80 procent van zijn ‘kind-patiënten’ volwassenen waren, waardoor een dekmantel voor het ongecontroleerde immigratiebeleid van Zweden werd onthuld.

Bernt Herlitz, een mondhygiënist van het Zweedse eiland Gotland, werd door de autoriteiten vervolgd toen hij feitelijke gegevens vrijgaf die de waarheid onthulden achter wat er achter de schermen van het Zweedse immigratieprobleem gebeurt. Herlitz analyseerde de tanden van “onbegeleide” minderjarige asielzoekers die massaal in het Scandinavische land begonnen te arriveren.

LEES MEER: Zweedse mondhygiënist waarschuwde voor leeftijdfraude – kan nu zijn huis verliezen

Bron:

Tests Reveal ‘Child’ Migrant, 17, Who Tried to Claim Asylum Was 47 Years Old

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Test onthult 17-jarig “vluchtelingkind” dat probeert asiel aan te vragen als 47 jaar oud

 1. Tsjakkaaaa

  Like

 2. Jack vanderVeen // april 7, 2019 om 07:01 //

  Geloof iemand op zijn bruine ogen en huidskleur en je bent beetgenomen. (Garantie)
  Wat moet het bewijs zijn om aan te tonen dat een veertiger geen minderjarige is?
  Een blind paard ziet dat nog

  Like

 3. Dat is wel lachen, een veertiger die minderjarig zegt te zijn…dat is wel om in een deuk te liggen… 🙂

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Test onthult 17-jarig “vluchtelingkind” dat probeert asiel aan te vragen als 47 jaar oud – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s