Nieuw

Syrië: “We zullen de Golanhoogten bevrijden – met alle beschikbare middelen”

Syriërs in het hele land protesteerden in de loop van de week tegen het Amerikaanse besluit om te beweren dat de Golanhoogten nu bij Israël horen. Foto: SANA.

Syrië is niet onder de indruk van de move van Donald Trump om de door Israël bezette Golanhoogten als Israëlisch te erkennen. Nu belooft de Syrische minister van Buitenlandse Zaken dat men elke centimeter bezet land zal terugnemen.

In maart kondigde Donald Trump aan dat de Verenigde Staten niet langer zullen verwijzen naar de Syrische Golanhoogten als bezet door Israël. In plaats daarvan kozen ze ervoor om het gebied te beschrijven als “gecontroleerd” door de zionistische etnostaat, die de hoogtes regelmatig gebruikt om doelen binnen Syrië aan te vallen.

De Verenigde Staten hebben in het buitenland weinig steun gevonden voor hun optreden, vooral in Syrië. Nu heeft de Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid Muallem aangekondigd dat hij van plan is om “elke centimeter van de Golanhoogten” te bevrijden, wat “met alle beschikbare middelen” zal gebeuren.

– Het besluit van de Amerikaanse president Donald Trump over de bezette Syrische Golan heeft één enkel effect, het heeft alleen maar het isolement van de VS versterkt. Ons recht op de bezette Syrische Golan is onwrikbaar en kan niet worden ontkend door het verstrijken van de tijd, elke centimeter van de bezette Syrische gebieden zal worden bevrijd, zei hij.

– Onze oorlog tegen het terrorisme is niet gestopt en de samenzwering tegen ons wordt voortgezet door middel van militaire aanvallen en de economische belegering met als doel de crisis in Syrië in het belang van Israël te verlengen .

In de loop van de week zijn in Syrië een groot aantal volksprotesten tegen de Verenigde Staten en Israël gevoerd, bericht het Syrische persbureau SANA.

Bron:

Syria vows to recapture Golan from Israel ‘by all means’
Protests continue across Syria against Trump’s declaration on occupied Syrian Golan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Syrië: “We zullen de Golanhoogten bevrijden – met alle beschikbare middelen”

 1. Jaantje // april 6, 2019 om 18:47 //

  Geloof er geen jota van Syrië heeft wel wat anders te doen dan nog een oorlog.

  Like

 2. Jack vanderVeen // april 7, 2019 om 06:46 //

  De ene oorlog is nog niet gestreden of die zwartgallige Syrische beleidsmakers willen de volgende alweer aanvangen. Behoort dit bij de politiek om de gedeserteerd Syriërs maar niet te laten terugkomen. De laffe honden.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Syrië: “We zullen de Golanhoogten bevrijden – met alle beschikbare middelen” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s