Nieuw

Orban: De Europese parlementsverkiezingen zullen beslissen of Europa nog steeds tot de Europeanen behoort

– Onze christelijke beschaving staat op het spel bij de komende Europese parlementsverkiezingen, zei premier Viktor Orban afgelopen vrijdag tijdens een presentatie van het verkiezingsprogramma van zijn regerende Fidesz-partij.

– De Europese parlementsverkiezingen zullen beslissen of de Europese Unie in de toekomst leiders heeft die voor of tegen migratie zijn, of Europa nog steeds tot de Europeanen behoort of tot de massa’s van een andere cultuur; of we onze christelijke, Europese cultuur kunnen redden of de grond voor multiculturalisme moeten opgeven, zei Orban in zijn toespraak.

De minister-president zei dat “de ontevredenheid over de Europese elite vooral te maken heeft met de behandeling van migratie”. Europa wordt niet alleen geconfronteerd met een migratiecrisis, maar ook met een migratie van volkeren in historische zin, zo stelde hij. Europa, zo vervolgde hij, zou massale migratie kunnen tegenhouden “maar het heeft niet eens een poging gedaan; de zittende leiders van de Europese Unie steunen en stimuleren migratie”.

 • 1. De Brusselse bureaucraten moeten worden ontdaan van hun macht om de migratiekwestie te beheren, die bevoegdheid moet worden teruggegeven aan de lidstaten.
 • 2. Geen enkel land mag gedwongen worden om tegen zijn wil migranten op te nemen.
 • 3. Niemand mag tot de EU worden toegelaten zonder geldige documenten.
 • 4. De EU moet stoppen met de afgifte van vooruitbetaalde debetkaarten en “migrantenvisa” aan migranten.
 • 5. In plaats van geld te geven aan NGO’s van Soros zou de EU moeten betalen voor maatregelen ter bescherming van de grenzen.
 • 6. Niemand in Europa mag worden gediscrimineerd omdat hij zich als christen te identificeert.
 • 7. De instellingen van de EU moeten beschikken over leiders die zich tegen migratie verzetten.

De minister-president zei dat deze maatregelen van cruciaal belang zijn om de immigratie een halt toe te roepen en de christelijke cultuur in stand te houden; en vroeg de kiezers om het programma van zijn partij te steunen.

“Na een kort staakt-het-vuren met #epp is de oude #orban weer terug. In een korte toespraak viel hij @ManfredWeber aan voor het beledigen van Hongaren, @TimmermansEU als zijnde een marxistische pro-immigratie man, @JunckerEU voor het samen met @Timmermans en @Avramopoulos legaliseren van immigratie.”

“PM #Orban: Laten we Brussel op 26 mei laten zien dat het laatste woord niet aan Soros-gefinancierde NGO’s toebehoort, maar aan de burgers in de stemhokjes.”

Bron:

Orban vows to stop migration, slams EU leaders

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Orban: De Europese parlementsverkiezingen zullen beslissen of Europa nog steeds tot de Europeanen behoort

 1. Hij is meer een man van God dan de paus

  Like

 2. Orban heeft volkomen gelijk; we moeten onze christelijke beschaving redden

  Like

 3. KNETTERGEK // april 8, 2019 om 09:12 //

  Als alle geloof nou is zou verdwijnen van deze planeet dan hebben we kans op vrede op aarde, geloof is een leugen van de mens, niet meer of minder.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Orban: De Europese parlementsverkiezingen zullen beslissen of Europa nog steeds tot de Europeanen behoort – LekwaalMedia.nl
 2. Orban: De Europese parlementsverkiezingen zullen beslissen of Europa nog steeds tot de Europeanen behoort | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s