Nieuw

Hongarije op land, Italië op zee: de migratie kan gestopt worden!

Woordvoerder László Kövér voerde woensdag gesprekken met Matteo Salvini, minister van Binnenlandse Zaken van Italië en leider van de Lega-partij. Tijdens de gesprekken hebben de partijen gesproken over illegale migratie en de toekomst van Europa. In het bijzonder zou de de nadruk op “steun voor gezinnen of de bevordering van immigratie en de vervanging van de bevolking” hebben gelegen, zei Kövér in Rome tegen de verzamelden Hongaarse media. Kövér feliciteerde Salvini met de strijd van Italië tegen illegale migranten op zee en merkte op dat Hongarije had aangetoond dat de migratie op land kon worden gestopt.

Over een ander thema zei Kövér dat de Hongaarse regeringspartij Fidesz “zijn toekomst ziet in de Europese Volkspartij”. Salvini en zijn partij willen “partners en bondgenoten blijven” met Fidesz; het idee dat Fidesz de EPP zou moeten verlaten is in de gesprekken niet aan de orde geweest. De twee partijen delen het standpunt dat de EVP “ook meer open zou moeten staan voor politieke krachten aan de rechterkant, niet alleen aan de linkerkant”, aldus Kövér, met als argument dat de EVP de eigen reputatie van de EVP zou kunnen versterken en de kiezers alternatieven zou kunnen bieden.

Salvini kon op uitnodiging van de Hongaarse minister van Binnenlandse Zaken, Sándor Pintér, Hongarije in april of begin mei bezoeken. Kövér heeft gesprekken gevoerd met Maria Elisabetta Alberta Casellati, voorzitster van het parlement, en Roberto Fico, voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, en besproken hoe de betrekkingen tussen het Hongaarse parlement en Italië kunnen worden versterkt. In gesprekken met Fico, lid van de Vijfsterrenbeweging, riep Kövér op tot samenwerking bij de volgende begroting van de EU om bezuinigingen op de communautaire structuurfondsen en de financiering van het gemeenschappelijk landbouwbeleid te voorkomen. Kövér heeft ook gesprekken gevoerd met senator Maurizio Gasparri, die werd gedetacheerd door Forza Italia, het hoofd van het Immuniteitscomité van de Senaat.

Bron:

Ungarn an Land, Italien auf See: Migration kann gestoppt werden!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Hongarije op land, Italië op zee: de migratie kan gestopt worden!

 1. Horatius // april 7, 2019 om 10:43 //

  Italië, voorheen de ‘zachte onderbuik’ van Europa en Hongarije geven het goede voorbeeld voor de rest van de EU-lidstaten om gezamenlijk één front te vormen tegen de invasie vanuit Afrika en het Midden-Oosten.

  Nu alleen Spanje nog en de zaak is voor elkaar zou men kunnen zeggen.

  Maar laten we vooral niet te vroeg juichen, want men kan natuurlijk ook gewoon op het vliegtuig stappen en in het land van eigen keuze alsnog asiel aanvragen. Of men het geld aan de mensensmokkelaars geeft of een vliegticket betaald, de laatste optie zou wel eens een stuk goedkoper en veiliger kunnen uitvallen.
  En heeft men geen rooie cent dan kan men altijd nog een beroep doen op de filantroop Soros die via de NGO’s de hele zaak financiert.

  Het wordt hoog tijd dat er een strengere wet- en regelgeving tot stand komt om een verder misbruik van de sterk gedateerde vluchtelingenverdragen eens en voorgoed te beëindigen.
  Dat zou kunnen gebeuren als de populistische partijen een flinke winst gaan behalen bij de a.s. verkiezingen voor het Europees parlement.

  En het moet wel heel gek lopen als dit niet gaat gebeuren. Veruit de meeste burgers van de EU zijn het inmiddels spuugzat om voortdurend geconfronteerd te worden met de beelden van de zielige vluchtelingen die niet uit oorlogsgebieden komen maar uit zijn op levenslange uitkeringen en riante toeslagen.

  Genoeg is genoeg en we hebben al veel te veel Arabische wijken in wording, inclusief ratten en radicale imams.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Hongarije op land, Italië op zee: de migratie kan gestopt worden! – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s