Nieuw

Frankrijk bedenkt zich – haalt geen IS-terroristen in huis

Frankrijk is niet langer meer van plan IS-terroristen die naar Syrië zijn gereisd en nu in Syrië in gevangenschap zitten naar huis te halen. Dit informeert Minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner, meldt de Daily Mail.

Eerder in maart werd gemeld dat Frankrijk 250 IS-terroristen en hun gezinnen die in Syrië in gevangenschap zitten naar Frankrijk zou brengen.

Maar dit viel niet in goede aarde bij de Fransen, die hun vaderland door een reeks bloedige islamitische terroristische aanslagen geplaagd hebben gezien. Na woedend verzet heeft de Franse regering zijn voornemen gecanceld.

– Er wordt geen collectieve repatriëring overwogen, zegt minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner.

Tegelijkertijd verduidelijkt hij dat Frankrijk zal overwegen om individuele IS-kinderen van geval tot geval terug te nemen. In maart zou het land vijf weeskinderen van IS-terroristen hebben meegenomen.

In totaal zijn  tot 1.700 Franse burgers tussen 2014 en 2018 naar Irak en Syrië gereisd, schrijft Daily Mail. Ongeveer 300 mensen zouden in de strijd zijn gestorven.

Bron:

France will not take back ISIS jihadis and their families following furious backlash at reports 250 of them would be allowed to return

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Frankrijk bedenkt zich – haalt geen IS-terroristen in huis

  1. Jack vanderVeen // april 7, 2019 om 06:41 //

    “Geen collectieve repatriëring wordt overwogen.
    M.a.w. one by one zullen we deze lieve ISIS-aanhangers/-activisten/-soldaten/-moordenaars via een achterdeurtje het land in brengen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s