Nieuw

Deense schooldirecteur stuurt nikab-moslima van school

De Deense schooldirecteur Claus Holm heeft op woensdag twee moslimvrouwen weggestuurd, van wie één weigerde haar nikab af te doen voor een ontmoeting met scholieren op de school van Holm, schrijft het Deense dagblad Ekstrabladet. De moslimvrouwen kwamen van de organisatie “Vrouwen in Dialoog” en waren op de school om lezingen te houden voor de internationale klassen 7-9.

Holm kreeg de vrouwen in de gaten toen ze op weg waren naar de lezing en vroeg zich af wat ze op school deden. Het ging allemaal heel rustig en bedachtzaam, zonder drama, aldus Claus Holm.

– Ik vroeg haar met de nikab of het voor haar niet mogelijk was om haar sluier af te doen voordat ze naar de studenten ging. Dat wilde ze niet, en dat was toen er een probleem ontstond, zegt Holm.

– Na een dialoog met de vrouwen en de leerkrachten die de lezing hadden geregeld, werd afgesproken dat het het beste was om het hele arrangement te annuleren. De leerkrachten waren niet voorbereid op een vrouw in nikab. Als men er van tevoren van op de hoogte was geweest, hadden de vrouwen zich hun onnodige reis kunnen besparen, zegt hij.

In Denemarken is het sinds kort verboden om in de publieke ruimte gemaskeerd te gaan en worden er boetes opgelegd. Claus Holm zegt dat hij alleen maar steun heeft gekregen voor zijn optreden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Deense schooldirecteur stuurt nikab-moslima van school

  1. antiislamnu // april 7, 2019 om 11:09 //

    Nou geweldig hoor is hij helemaal blij dat hij er iets van durft te zeggen verder nog ff vertellen dat die twee asielparasieten zo goed mee werkte.
    Als je zo’n bericht leest weet je dat de angst voor de islam er goed in zit hier in Nederland is het net zo erg.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Deense schooldirecteur stuurt nikab-moslima van school – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s