Nieuw

Chicago dagvaardt Jussie Smollett na vervalste “haatmisdaad”

Acteur Jussie Smollett. Screenshot.

De Amerikaanse stad Chicago daagt de zwarte acteur Jussie Smollett, die betrapt is op het faken van een racistische aanval om aandacht te krijgen, voor de rechtbank.

Het onderzoek dat volgde op Smollett’s valse aangifte kostte een totaal van 130.106 dollar, die de voormalige burgemeester Rahm Emanuel nu van de acteur eist terug te betalen, zelfs als de vervolging voor valse strafrechtelijke aangifte is gesloten. Smollett heeft de kosten niet betaald en daarom hebben de juristen van de stad aangekondigd dat zij een proces zullen starten om het belastinggeld dat werd verspild terug te vorderen.

Het besluit om de vervolging van Smollett te beëindigen is zwaar bekritiseerd. De nieuwe burgemeester van de stad, Lori Lightfoot, heeft de zaak naar voren gebracht als een voorbeeld van dubbele standaarden voor de hogere klasse en gewone burgers, terwijl president Donald Trump de beslissing “een schande voor de natie” noemde.

Bron:

Smollett sued by Chicago for ‘refusing to reimburse’ costs of ‘staged’ hate crime

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Chicago dagvaardt Jussie Smollett na vervalste “haatmisdaad”

 1. syberspees // april 6, 2019 om 15:40 //

  Wat een sukkel ! WHAHAHAHAHA!

  Like

 2. Chegar // april 6, 2019 om 17:15 //

  Zo slim zijn ze hier in nl hebben gebruiken ze zelfs hollandse achternamen die zwartjes om overal onderuit te komen. Het zijn slimme mensen en gebruiken de boel.

  Like

 3. Hefzibah Yahudah // april 7, 2019 om 14:02 //

  @chegar sommige zwartjes willen af van die Hollandse namen maar worden tegengewerkt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s