Nieuw

België – het eerste land in het Westen dat aan de islam is verloren?

 • De partijleiders van de Belgische Islam-partij lijken België te willen omvormen tot een islamitische staat. Ze noemen het een “islamitische democratie” en hebben een streefdatum vastgesteld: 2030.
 • “Het programma is ondubbelzinnig eenvoudig: vervang alle burgerlijke en juridische regels door de sharia. Punt.” – Franse krant Causeur.
 • “De Europese hoofdstad [Brussel] zal over twintig jaar moslim zijn.” – Le Figaro.

Volgens de Franse krant Causeur is het programma “ondubbelzinnig eenvoudig: vervang alle burgerlijke en juridische regels door de sharia. Punt.” De Islam-partij, die dezelfde avond werd opgericht als de gemeenteraadsverkiezingen in 2012, kreeg onmiddellijk indrukwekkende resultaten. De cijfers zijn zorgwekkend.

Het effect van deze nieuwe partij zou volgens de islamdeskundige Michaël Privot en politicoloog Sebastien Boussois een “implosie van de sociale gemeenschap” kunnen worden. Sommige Belgische politici, zoals Richard Miller, pleiten er nu voor om de Islam-partij uit te bannen.

Het Franse weekblad Le Point licht de plannen van de Islam-partij toe: Het wil “slechte gewoontes voorkomen door gokinstellingen, casino’s, speelhallen, wedkantoren en loterijen te verbieden”. Naast het mogelijk maken van het dragen van een boerka op de scholen en het bereiken van een akkoord over de islamitische religieuze vieringen, wil de partij dat alle scholen in België halal vlees in hun schoolmaaltijden aanbieden. Redouane Ahrouch, een van de drie oprichters van de partij, stelde ook voor om mannen en vrouwen in het openbaar vervoer te scheiden. Ahrouch was in de jaren negentig actief in het Belgisch Islamitisch Centrum, een plaats van islamitisch fundamentalisme waar kandidaten voor de jihad in Afghanistan en Irak werden gerekruteerd.

De Islam-partij weet dat de demografie aan hun kant staat. Ahrouch heeft gezegd dat “over 12 jaar Brussel grotendeels uit moslims zal bestaan”. Bij de komende verkiezingen in België is de Islam-partij nu van plan om kandidaten op te richten in 28 gemeenten. Op het eerste gezicht lijkt het een klein cijfer vergeleken met de 589 gemeenten in België, maar het toont de vooruitgang en ambities van deze nieuwe partij. In Brussel zal de partij vertegenwoordigd zijn op 14 van de 19 mogelijke lijsten.

Dit is waarschijnlijk de reden waarom de Socialistische Partij nu bang is voor de opkomst van de islamitische partij. In 2012 is de partij erin geslaagd om, toen ze slechts in drie verschillende Brusselse districten werd opgericht, een afgevaardigde in elk van hen (Molenbeek en Anderlecht) en bijna één in Brussel Stad te krijgen.

Twee jaar later, tijdens de parlementsverkiezingen in 2014, probeerde de Islam-partij haar stembasis in twee kieskringen uit te breiden, Brussel-Stad en Luik. Het resultaat was opnieuw indrukwekkend voor een partij die de sharia, de islamitische wetgeving, in België wil invoeren. In Brussel kregen ze 9.421 stemmen (bijna 2%).

Deze politieke beweging begon in Molenbeek, de “holte van de Belgische radicalen”, een “verzamelpunt voor rekruten naar de islamitische staat (in Irak en Syrië)”. De jihadisten hadden daar eerder voor in heel Europa en zelfs in Afghanistan terroristische aanslagen gepland. De Franse auteur Éric Zemmour suggereerde gekscherend dat Frankrijk in plaats van Raqqqa in Syrië, “Molenbeek” zou moeten bombarderen. Op dit moment zijn 21 van 46 gemeentelijke ambtenaren in Molenbeek moslims.

“De Europese hoofdstad”, schreef de Le Figaro, “zal over twintig jaar moslim zijn”.

“Bijna een derde deel van de Brusselse bevolking is reeds moslim. De aanhangers van de islam zullen op basis van hun hoge geboortecijfer over vijftien of twintig jaar de majoriteit worden. Sinds 2001 is Mohammed de meest voorkomende naam die jongens in Brussel krijgen”, schrijft de socioloog Olivier Servais van de katholieke Universiteit van Lovain.

De Islam-partij werkt in een gunstig milieu. Volgens de burgemeester van Brussel, Yvan Mayeur, zijn alle moskeeën in de Europese hoofdstad nu “in handen van de salafisten”. Enkele weken geleden verbrak de Belgische regering de erfpacht voor de grootste en oudste moskee van het land, de Grote Moskee in Brussel, van de Saoedische koninklijke familie, “als onderdeel van wat vertegenwoordigers zeggen is een poging om radicalisering te bestrijden”. De vertegenwoordigers zeiden dat de moskee een “broeinest voor extremisme” was.

Uit een controversieel rapport van vorig jaar bleek dat de politie 51 organisaties in Molenbeek had onthuld die vermoedelijk banden hadden met het jihadisme.

Misschien is het tijd voor slaperig België om nu eindelijk wakker te worden?

Bron:

Belgien – det första landet i väst förlorat till islam?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on België – het eerste land in het Westen dat aan de islam is verloren?

 1. CurvedAir // april 6, 2019 om 16:09 //

  Filip Dewinter was laatst bij Jensen; ook hij was verontrust over de demografische ontwikkelingen, met name in Brussel.

  Het probleem is behoorlijk onomkeerbaar. Over niet al te lange tijd zal de sociale zekerheid in België instorten, en krijgen we de hachelijke situatie dat Turk A. wel meent dat Marokkaan B. maar hard aan het werk moet om zijn uitkering te waarborgen. Helaas voor de domme Turk denkt de hebzuchtige non-valeur, de Marokkaan hetzelfde.

  Grootschalig misnoegen, opstanden, rooftochten en moordpartijen in de wilde weg zullen het resultaat zijn. Alle waarschuwingen waren tevergeefs, een dystopie – in geheel West-Europa – zal het onvermijdbare gevolg zijn.

  Like

 2. Peerke Deelen // april 6, 2019 om 16:48 //

  😠😠😠😠😠🤬🤬🤬🤬🤬

  Like

 3. Willem // april 6, 2019 om 17:13 //

  Links wil het zo, betaald ervoor etc. en als je er wat van zegt dan ben je een rechts extreem en racist, wat gelul is want islam is geen ras. Erg is dat het idd onomkeerbaar lijkt ( is ), totdat het tijd is voor draconische maatregelen. En, zijn we daar toe bereidt?

  Like

 4. andreanovits // april 6, 2019 om 18:18 //

  Behalve Vlaams Belang hebben alle partijen schuld en komt de burgeroorlog er aan en nog willen ze het niet inzien zie cordon sanitaire en ook NVA doet lekker mee en ook onze media .het is ongelooflijk en toch zullen ze stemmen op die verraders.

  Like

 5. MGTOW91 // april 6, 2019 om 18:27 //

  Of rechts zal winnen van links, of dat links krijgt wat ie wil, de sharia, wat zal ik genieten van de ondergang van links!
  Zelfhatende blanken, die kunnen we zeker missen als kiespijn!

  Like

 6. Als Belgen daar niet snel tegen in desnoods gewapend verzet komen, verdienen ze niet beter!

  Like

 7. Fransdo // april 6, 2019 om 21:29 //

  Met mij hebben velen het voorspeld. Eerst vraagt men er begrip voor dat men als moslim anders tegen zaken aankijkt, in een volgend stadium vraagt men invloed en dat krijgt men dan ook, immers democratisch toch? In de laatste fase nemen ze de boel over en mogen wij vragen of wij nog iets van invloed mogen hebben.

  Met dank aan de globalistische Linkse landverraders die wij ook hier in Nederland helaas in overvloed hebben. Maar oh wee, als ze zelf eens beschuldigd worden van hatespeech (als je Thierry dood wil schieten zeg dan paf) want dat kan dan natuurlijk helemaal niet want hatespeech is natuurlijk uitsluitend voorbehouden aan extreem rechts.

  Like

 8. Een simpele anekdote, in een stadje in de provincie Utrecht waar ik woon, had een restaurant bij thuisbezorgd.nl, ja we moeten ook eten, erbij laten zetten Halal. Ik belde op en ik vroeg of ik vlees kon krijgen zonder Halal. Mijnheer we koken voor iedereen, nou dan voor mij niet klik.

  Halal was wel weg toen ik een paar dagen later weer op de site kwam. Zal er nooit vreten kopen maar er is nog steeds wat te winnen. maak ze af, het kan dus, was overigens een Indonesisch restaurant. Dan maar liever de Jap.

  Like

 9. Jack vanderVeen // april 7, 2019 om 06:57 //

  Word tijd dat een west-europese land wordt overgenomen door islamitisch bestuurlijke eenheden. Dan heeft men direct de sprekende voorbeelden voor zich.
  Of wel zal het land plots veel beter functioneren, vooral economisch.
  Of wel dondert het land middels vrij val het ravijn in.
  Laat ik al mijn geld vergokken op het eerste.
  Dan ben ik het tenminste kwijt aan fokkers en niet het faillissement van het land.

  Like

 10. koddebeier // april 7, 2019 om 14:23 //

  De enige oplossing….deporteren dat hele moslimzooitje !!
  En hun vrienden er achteraan !

  Like

 11. De Franse auteur Éric Zemmour suggereerde gekscherend dat Frankrijk in plaats van Raqqqa in Syrië, “Molenbeek” zou moeten bombarderen.

  Fubar,

  -maart 2016: Gooi heel Molenbeek plat:
  https://fenixx.org/2016/03/19/gooi-heel-molenbeek-plat/

  -december 2015: “In plaats van Raqqa te bombarderen, moet Frankrijk Molenbeek bombarderen.”
  https://fenixx.org/2015/12/08/in-plaats-van-raqqa-te-bombarderen-moet-frankrijk-molenbeek-bombarderen/

  Like

 12. Niemand stemt op deze verraders!
  Behalve de geïmporteerde islamieten zelf!

  Zo veroorzaakt de regering tweespalt, door te fucken met de uitslagen van de verkiezingen.
  Wanneer onze regeringen in staat zijn het blanke ras door massa-import te genocideren, zullen zij ook in staat zijn verkiezingsbedrog te plegen.
  In Amerika hebben ze het ook niet door.
  Kijk eens naar het democratische gehalte van de Brexit.
  Wie denkt dat verkiezingen het tij kunnen keren, is verkeerd. De verkiezingen zijn ‘rigged’. (net zoals de polls die worden afgenomen door duizend-en-één experten)

  Like

 13. De situatie zal in 2030 in onze grootste steden in Nederland precies hetzelfde zijn.

  Like

 14. Fransdo // april 9, 2019 om 08:46 //

  Weet je wat de ellende is? Tegen de tijd dat er een burgeroorlog woedt als rechtstreeks gevolg van dit politieke beleid zijn al die huidige politieke Landverraders gepensioneerd of zitten van belastinggeld in een ander mooi baantje hun zakken te vullen.

  Laten we de namen van diegenen die ons dit nu aandoen niet vergeten voor in de toekomst.

  Ik stel voor de toekomstige strafprocessen wederom in Neurenberg te houden.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. België – het eerste land in het Westen dat aan de islam is verloren? – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s