Nieuw

74-jarige Trump-supporter werd aangevallen door vrouw – verloor haar baan

CBS in San Francisco Bay Area rapporteert over een 74-jarige man die in een Starbucks café door een agressieve vrouw met Mohawk-kapsel werd aangevallen. Zij tolereerde zijn MAGA-cap niet en schreeuwde hem toe dat hij een racist, extreemrechts en een nazi was. Het probleem voor de vrouw was dat de man van joodse afkomst is.

De man vertelt hoe de vrouw na haar eerste uitval zelfs naar het café terugkwam om haar intimidatie tegen de man te hervatten. Ze fotografeerde de man en legde hem op Facebook aan. Ze dreigde op Facebook om hem onder andere publiekelijk te schandaliseren en proberen uit elk café te laten verbannen.

De reden voor de aanval was omdat de man een MAGA-pet droeg, “Make America Great Again”, wat de slogan van Trump was tijdens de Amerikaanse verkiezingen in 2016.

De vrouw kon gemakkelijk worden geïdentificeerd op Facebook. Ze werkte destijds bij een muziekwinkel als boekhouder. Toen haar baas over het incident hoorde, koos hij ervoor om de vrouw te ontslaan. Zijn motivatie is dat zijn bedrijf werkt met muziek die mensen bij elkaar brengt, maar het gedrag van de vrouw had het tegenovergestelde effect en was niet verenigbaar met de normen en waarden van het bedrijf.

Bron:

74-årig Trumpsupporter överfölls av kvinna – Förlorade jobbet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on 74-jarige Trump-supporter werd aangevallen door vrouw – verloor haar baan

 1. Fransdo // april 6, 2019 om 14:51 //

  Dus in plaats van hem te laten ontslaan is ze nu zelf ontslagen.

  Op de een of andere kromme manier vindt er zo nu en dan dan toch nog ergens echte gerechtigheid plaats. Hier zou Nederland iets van kunnen leren. Hier vervolgen ze nog steeds mensen om hun mening.

  Liked by 2 people

 2. Alphons Mantel // april 6, 2019 om 15:33 //

  typerend voor linkse mensen: geen argumenten, maar geweld of oproepen tot moord op Th. Baudet en daarna zeggen dat het een grap was

  Liked by 2 people

 3. antiislamnu // april 6, 2019 om 17:40 //

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. 74-jarige Trump-supporter werd aangevallen door vrouw – verloor haar baan – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s