Nieuw

Zweden Democraten politicus: “George Soros is op dit moment een van de gevaarlijkste mannen” – is antisemitisme

De linkse miljardair George Soros is momenteel een van de “gevaarlijkste mannen”. Verklaarde de SD-toppoliticus Björn Söder tijdens een ontmoeting met de woordvoerder van de Hongaarse regering, Zoltán Kovács. Nu wordt Söder beschuldigd van antisemitisme.

Vorige week bezocht de Hongaarse woordvoerder Zoltán Kovács het parlement van Zweden.

De Zweedse links-groene regering weigerde hem te ontmoeten, maar in plaats daarvan waren er andere politici zoals de Zweden Democraat Björn Söder.

Söder maakte van de gelegenheid gebruik om te wijzen op de hypocrisie van de Zweedse regering wanneer zij de mediavrijheid van Hongarije bekritiseert en tegelijkertijd online-giganten zoals Google en Facebook aanspoort om de vrijheid van meningsuiting te beperken.

De SD-politicus gaf ook commentaar op George Soros’s invloed op de politiek, iets wat de Hongaarse regering vaak ter zake brengt.

– Wat George Soros betreft, denk ik dat hij op dit moment een van de gevaarlijkste mannen is. De impact die hij heeft op politieke groeperingen en partijen in Europa is beangstigend. De recente discussies binnen de PPE-Fractie hebben duidelijk aangetoond dat hij degene is die aan de touwtjes trekt. Het maakt me echt bang, zei Söder.

Nu wordt de SD-politicus door de Zweedse linkse mainstream media beschuldigd van antisemitisme. In de Expressen en de Expo kan men beweringen lezen dat Björn Söder “antisemitische mythen” verspreidt door George Soros’s macht te bekritiseren. De SD-politicus legt uit dat het Soros was die achter het feit stond dat de Hongaarse regeringspartij Fidesz werd uitgesloten van de grote partijgroep EPP in het Europees Parlement. Op de vraag of hij zeker weet dat Soros de EPP heeft beïnvloed, zegt de SD-politicus tegen de Expressen:

– Ja, het is duidelijk dat men dat weet. Er zijn heel veel bewijzen op het net te vinden hoe hij met veel van de partijen die deel uitmaken van de EVP omgang heeft, bij hun bijeenkomsten aanwezig is en hoe hecht ze vrienden zijn.

Björn Söder is ook van mening dat de beschuldiging van antisemitisme bizar is. Hij begrijpt niet wat Soros’s joodse achtergrond met de zaak te maken heeft. Waar de SD-politicus zich voornamelijk zorgen over maakt is het feit dat een niet verkozen persoon zoals Soros zoveel macht en invloed kan uitoefenen.

– Wat proberen de linkse liberalen te zeggen? Dat men Soros ondanks al het slecht dat hij doet niet mag bekritiseren, omdat hij van joodse afkomst is. Met dezelfde logica zou niemand mij kunnen bekritiseren zonder antisemitisch te zijn, want ik heb ook joodse voorouders. En met dezelfde logica zou Benyamin Netanyahu, de premier van Israël ook antisemitisch zijn, aangezien hij ook Soros heeft bekritiseerd, zegt voormalig SD-politicus Kent Ekeroth op zijn Facebook.

Bron:

Björn Söder om Soros inflytande: “Han som drar i trådarna”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zweden Democraten politicus: “George Soros is op dit moment een van de gevaarlijkste mannen” – is antisemitisme

 1. syberspees // april 5, 2019 om 15:49 //

  Bij het lezen van dit artikel besef ik me eens dat de beschuldiging van antisemitisme ook gewoon een vorm is van de racismekaart trekken. Dit gebeurt net zo gemakkelijk. Deze kaart moet ook niet meer deren!

  Like

 2. ruud steunassen // april 5, 2019 om 16:02 //

  Soros is geen semiet, maar een khaza(a)r. Palestijnen, waarmee Zweden sympathiseren, klagen niet voor niets over Joden dat die na de val van Jeruzalem 70 n. Chr. zwart vertrokken, maar wit terugkeerden in de vorige eeuw.
  Maar voor EU-nazi’s en Zweedse crypto-nazi’s vormt dat geen enkel probleem, want die kunnen op basis van iedere ter plekke verzonnen leugen, iemand veroordeeld krijgen. Het is als met Wilders in Nederland. Die kan 1000 maal zeggen dat alleen criminele Marokkanen met een dubbel paspoort, het land uitgezet moeten worden, maar de pers herhaalt net zo vaak dat hij alle Marokkanen zei en het klootjesvolk gelooft het en staart weer verder op het ingeblikte verstand genaamd smartphone.

  Like

 3. @syberspees

  Alle toespelingen naar religie, afkomst of ras bij kritiek is een verschijningsvorm van de racisme gele kaart. En wordt gepromoot door het establishment.

  Like

 4. Daniël // april 6, 2019 om 09:57 //

  @ruud steunassen // april 5, 2019 om 16:02 //
  Veel Israeli’s hebben een onmiskenbaar Arabisch uiterlijk (צבר). Laat je niet bedriegen, de ‘Khazar-theorie’ komt uit voornamelijk Joodse bronnen. Als vuistregel: draai alles wat zij zeggen en schrijven 180 graden en je zit dichter bij de waarheid.

  Maar heel soms zijn ze eerlijk: Shulamit Aloni: ‘It’s a trick (anti-semitisme kaart) we always use…’. En ze ging verder met te zeggen dat de ‘Holocaust’ wordt gebruikt om alles te rechtvaardigen dat Israel uitvreet tegen de Palestijnen. Maar daar blijft het niet bij.

  Like

 5. Daniël // april 6, 2019 om 09:59 //

  Soros zien we, maar ik maak me meer zorgen over degenen die we NIET zien maar die werkelijk aan de touwtjes trekken.

  Like

 6. vonpuffelen // april 6, 2019 om 13:26 //

  Dit clubje bijvoorbeeld.

  “I furthermore promise and declare that I will, when opportunity present, make and wage relentless war, secretly or openly, against all heretics, Protestants and Liberals, as I am directed to do, to extirpate and exterminate them from the face of the whole earth; and that I will spare neither age, sex or condition; and that I will hang, waste, boil, flay, strangle and bury alive these infamous heretics, rip up the stomachs and wombs of their women and crush their infants’ heads against the walls, in order to annihilate forever their execrable race. That when the same cannot be done openly, I will secretly use the poisoned cup, the strangulating cord, the steel of the poniard or the leaden bullet, regardless of the honor, rank, dignity, or authority of the person or persons, whatever may be their condition in life, either public or private, as I at any time may be directed so to do by any agent of the Pope or Superior of the Brotherhood of the Holy Faith, of the Society of Jesus.”

  http://www.reformation.org/jesuit-oath.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s