Nieuw

Volksuitwisseling: Een complottheorie of internationale politiek?

Is de uitwisseling van Europeanen met immigranten uit de derde wereld een gevaarlijke samenzweringstheorie of internationale politiek georkestreerd door globalisten?

In een interview met Henrik Palmgren van Red Ice TV bespreekt politiek commentator Write Winger zijn laatste artikel ‘A Murderer’s Conspiracy Theory of International Policy?’

In het eerste deel van het interview bespreken ze onder andere hoe de politieke elite de mogelijkheid probeert te beperken om over demografie, massale immigratie en geboortecijfers te discussiëren in de nasleep van de aanval van Brenton Tarrant in de Al Noor Moskee in Christchurch in Nieuw Zeeland.

Red Ice TV is een alternatief televisie- en radiokanaal dat politieke en sociale gebeurtenissen vanuit een pro-Europees perspectief belicht.

Zie de video hieronder:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Volksuitwisseling: Een complottheorie of internationale politiek?

 1. koddebeier // april 5, 2019 om 11:58 //

  Het wordt tijd om met deze zogenaamde politieke elite af te rekenen !

  Like

 2. Gladiator // april 5, 2019 om 14:55 //

  @koddebeier,

  Beste,

  U heeft natuurlijk gelijk echter…………………….wie gaat dat doen en u schrijft in de “ik vorm” dus, ik ben benieuwd.

  En om even hierop in te haken……het is op dit moment in mijn optiek beter om zich voor te bereiden op de megaklap welke wederom in mijn optiek eind dit jaar te verwachten is….misschien iets eerder of misschien iets later, dus voor de 1e helft van 2020….

  Zorg dat u kunt leven zonder water, stroom, gas en direct kunt verkassen naar “veiliger oorden” waar dat dan ook moge zijn.

  Het is meer een advies dan een waarschuwing!!!

  Degene die dit niet doet………mmmmm, weinig kansen voor weggelegd om door deze mega chaos heen te komen en al heel zeker indien men in een grotere stad woont…

  Zou zeggen, indien u dit advies gaat opvolgen…..erg veel succes ermee!!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s