Nieuw

Voedselbanken geliefd doel van migranten met vette auto’s

Hier laden twee bebaarde mannen boodschappen van een voedselbank in Wenen een zwarte BMW in. Foto: © Unzensuriert

Duitsland – Terwijl migranten luxe huisvesting en zorgpersoneel krijgen, kunnen autochtone senioren met hun magere pensioenen vaak nauwelijks de eindjes aan elkaar knopen. Sociale diensten en voedselbanken worden verondersteld enige verlichting te bieden. Maar ook daar zijn de mensen die hier langer wonen vaak tweederangs mensen. Namelijk wanneer het welzijn van migranten en vooral dat van “grote gezinnen” voorop staat. Wie deze “grote gezinnen” zijn, is bekend en men weet dat deze mensen niet arm zijn.

Buitenlanders arriveren in luxe auto’s
Deze sociale fraude is al meerdere malen door Unzensuriert in woord en beeld gebracht. Ter gelegenheid van een bijzonder ernstig geval vorig jaar, waarbij een inheemse bejaarde vrouw die na aftrek van de vaste kosten per maand slechts nog 180 euro over had om van te leven, als je het zo mag noemen, alleen nog maar de overblijfselen van de Mercedes-rijders mocht meenemen en zelfs met het bord als “voor alleenstaande” werd aangeduid, gaf de AfD-fractievoorzitter Jörg Meuthen daar commentaar op:

Een 78-jarige gepensioneerde vrouw, die om begrijpelijke redenen anoniem wil blijven, meldt onder andere hoezeer zij zich daar als alleenstaande vrouw benadeeld voelt: “Ik had [de werknemer] gevraagd of ik de koteletten kon hebben. Nee, zei hij, dit is alleen voor grote gezinnen”. En waar menig “groot gezin” mee naar de voedselbank rijdt, heeft ze zich ook vaak over verwonderd: “Ik dacht ik zie het niet goed: Dan stappen ze in een gloednieuwe 280 Mercedes die om de hoek geparkeerd stond geparkeerd – dat is toch ongelofelijk!

Aan de situatie van de arme gepensioneerden is sindsdien niets veranderd. Integendeel, deze onfortuinlijke mensen verzamelen nu reeds statieflessen om hun karige pensioen aan te vullen, en het is alleen maar logisch dat Meuthen van mening is:

Tijd om mevrouw Merkel te ontslaan en degenen te helpen die het echt nodig hebben. Tijd voor de AfD.

En nadat de regering al heeft beloofd om de betalingen aan de EU met nog eens miljarden te verhogen – daar is genoeg geld voor – krijgen met name gepensioneerden bij de komende Europese verkiezingen nog een kans om de oude partijen een revanche te geven. En hoe duidelijker dit is, hoe groter de druk op de bondskanselier om eindelijk af te treden.

Bron:

Missstand empört AfD: Sozialmärkte und Tafeln beliebtes Ziel von Ausländern mit dicken Autos

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Voedselbanken geliefd doel van migranten met vette auto’s

  1. Socialisme ten top. Manman. Uitroeien dat kwaad! Kost wat kost!

    Like

  2. Chegar // april 6, 2019 om 17:20 //

    Flink cashen NU nog Duits ACHTERNAAM en de boel uitvreten en duitser uitroeien Satanen zijn het en slimme DUIVELS.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Voedselbanken geliefd doel van migranten met vette auto’s – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s