Nieuw

Saudi Arabia ready to ditch petrodollar as ‘nuclear option’ to stop NOPEC bill – reports

Saudi Arabia is reportedly threatening to sell its oil in other currencies if the US passes a bill permitting antitrust lawsuits to be filed against OPEC members in US courts, a move which would decimate the tottering petrodollar.

If the US infringes on OPEC states’ sovereign immunity and greenlights lawsuits for antitrust violations, energy officials in Riyadh are prepared to sell their oil in other currencies, according to multiple sources familiar with Saudi energy policy, one of whom told Reuters the threat has already been communicated to high-ranking US energy officials.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.166 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Saudi Arabia ready to ditch petrodollar as ‘nuclear option’ to stop NOPEC bill – reports

  1. tim pietersen // april 5, 2019 om 18:54 //

    dure benzine

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s