Nieuw

Salvani weigert de migranten aan boord van Duits NGO-schip – again

De Italiaanse autoriteiten weigeren migranten van een schip van de Duitse niet-gouvernementele organisatie Sea-Eye toe te laten.

“Een schip onder Duitse vlag, een Duitse NGO, een Duitse reder, een kapitein uit Hamburg. Hij voerde een operatie uit in Libische wateren en vroeg om een veilige haven. Nou, laat hem maar naar Hamburg gaan”, schreef Salvini woensdag op Facebook.

Hij zei dat hij persoonlijk een brief had geschreven aan de kapitein van de Alan Kurdi, geëxploiteerd door de Sea-Eye liefdadigheidsinstelling, waarin hij hem waarschuwde dat het schip “niet de Italiaanse territoriale wateren zou binnenvaren”.

Het schip “redde” na een noodoproep voor de kust van Libië 64 migranten, waaronder vrouwen en kinderen. Nog eens 50 mensen worden als vermist beschouwd, aldus de organisatie. Na de aankondiging van de redding van migranten, riep de NGO de autoriteiten van Italië en Malta op om hun havens voor hen te openen.

Eind januari bracht een schip van een andere Duitse humanitaire organisatie, Sea-Watch, ongeveer twee weken op zee door in afwachting van een beslissing van de Italiaanse autoriteiten. Vervolgens kregen bijna 50 migranten van het schip toestemming om in Italië van boord te gaan, nadat zeven Europese landen, waaronder Italië, ermee instemden om hen op te vangen.

Soortgelijke incidenten deden zich in augustus voor met het Italiaanse kustwachtschip Diciotti, dat 177 migranten aan boord kreeg. Elk van deze gevallen werd een zaak van politiek debat en internationaal onderzoek. Zo kon bijvoorbeeld het schip Lifeline van de gelijknamige Duitse NGO, dat meer dan 230 migranten vervoerde, aanleggen in Malta. Het schip Aquarius met 600 migranten werd na enkele weken van schandalen door Spanje geaccepteerd.

Bron:

Italy Refuses to Accept German NGO’s Migrant Ship

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Salvani weigert de migranten aan boord van Duits NGO-schip – again

 1. Alphons Mantel // april 5, 2019 om 14:54 //

  dhr. Salvini beschermt de natuur effectief; Merkel en Rutte breken de natuur af; toch een duidelijk verschil

  Like

 2. Zo hoord het te gaan.rutte en merkel zijn hielelikkers eurofielen bangerikken bang voor afgeschoten te worden door de islam en onze toestroom van de gelukzoekers

  Like

 3. Aan boord laten–peleton mariniers erbij– naar Libie, daar lossen; op midzee bemanning en mariniers van boord–schip opblazen.
  Probleem opgelost.
  Vereist: hebben van kloten.

  Like

 4. Salvini wordt ongeveer dagelijks geconfronteerd met dit gedoe; snappen ze dan niet dat ze hier niet welkom zijn?? Ze blijven het gewoon proberen als een stel kinderen, bah…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s