Nieuw

Moslim instructievideo: Hoe men zijn moslimvrouw op een correcte manier slaat

Abd Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari. Fotocollage © Samhälssnytt.

Een video die circuleert in de sociale media laat zien hoe men zijn vrouw volgens de islam op een toegestane manier kan slaan. De informatie is vergelijkbaar met wat er naar voren kwam uit een documentaire van Uppdrag granskning [Opdracht onderzoek) tijdens een bezoek aan een moskee met verborgen camera’s een aantal jaren geleden.

Op 29 maart publiceerde socioloog Abd Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari uit Qatar een video op YouTube. Hij vertelt in de video dat het niet nodig is om je vrouw elke dag te slaan, maar dat een man – de leider van het huis – zijn gezag moet uitoefenen en zijn vrouw “uit liefde” moet disciplineren op een manier dat “het leven verder kan gaan”.

De slagen op de vrouw moeten resulteren dat ze de mannelijkheid en kracht van haar man voelt, maar ook haar eigen vrouwelijkheid. Om het duidelijk aan te tonen, neemt de islamitische socioloog de hulp in van zijn zoon, een kleine jongen genaamd Nayef. Hij slaat de jongen op zijn armen, schudt hem en zegt duidelijk: “Ik heb je gezegd dat je het huis niet mag verlaten, hoe vaak moet ik het zeggen?”

Hieronder zie je de hele instructievideo.

Totale onderwerping
In 2012 bracht het televisieprogramma ‘Uppdrag granskning’ met behulp van verborgen camera’s in beeld hoe moslimleiders in moskeeën in het hele land [Zweden] vrouwen gebieden zich totaal aan hun moslimmannen te onderwerpen.

In een moskee in Malmö liet een moslim zien hoe de vrouw geslagen mag worden, maar gebood ook dat het niet is toegestaan ​​voor de vrouw om aangifte te doen bij de politie.

– Je moet nooit, nooit, ooit denken dat je naar de politie moet gaan, zegt een moslim in de moskee.

Krijgt kritiek
In de sociale media hebben velen gereageerd op de instructievideo. Sommigen vragen zich af hoe de platforms het materiaal kunnen toestaan, maar tegelijkertijd de meningen die het gedrag bekritiseren, censureren en verwijderen. Een vrouw reageert sterk op de moslimsocioloog die het gedrag aan een jonge jongen onderwijst.

Bron:

VIDEO: Hur man slår sin muslimska fru på korrekt sätt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Moslim instructievideo: Hoe men zijn moslimvrouw op een correcte manier slaat

 1. Republikein // april 5, 2019 om 11:37 //

  Die docu staat me nog goed bij, liet aan duidelijkheid niets te wensen over, leven we in de matrix😎

  Like

 2. Jack vanderVeen // april 5, 2019 om 13:17 //

  het is heel duidelijk: men mag het gezicht/hoofd van een vrouw niet slaan met de hand.
  alleen maar bewerken met stenen, stenigen dus. dit gebeurt wanneer teder slaan niet meer helpt en de vrouw toch (alleen en zonder des man’s toestemming) het huis verlaat.

  Like

 3. Fransdo // april 5, 2019 om 13:27 //

  Stel, ik herhaal stel(!): dat ik een filmpje in Nederland zou maken hoe je als uitzendbureau moslims buiten de deur houdt als die uit eigen wil, of gedwongen door de Sociale Dienst van hun Gemeente, bij en via jou willen solliciteren naar een baan. Ik herhaal nogmaals, dit is een stelling en ik laat verder in het midden of, en in hoeverre, dat mijn eigen mening representeert:

  Immers, zal men kunnen redeneren, in de meeste gevallen spreken ze de taal niet of niet goed, moeten 5 X per dag het werk onderbreken om te bidden, ze zijn niet representatief genoeg voor klantcontact met hun hoofddoek op en qua kledingsmaak zijn ze ook niet echt gekleed volgens de laatste stand der westerse mode en bovendien hebben we recente slechte ervaringen met vertegenwoordigers van die specifieke bevolkingsgroep. Je zou dan smoezen kunnen verzinnen zoals: er is geen werk voor je, je hebt de juiste diploma’s niet, je bent nog niet genoeg ingeburgerd, je spreekt nog niet voldoende Nederlands, verzin het maar bij elkaar, dat doe ik nu immers ook.

  Als dat uit zou lekken dan breekt de pleuris uit waarbij de termen als racisme, Xenofobie, Islamofobie vreemdelingenhaat enz. zo voor het oprapen liggen.

  Stel nu ook dat dit filmpje met Nederlandse ondertiteling op YouTube zou worden gezet op dezelfde manier als mijn uitzendinstructies.

  Denken jullie dat dit met dezelfde afwijzende enthousiasme zou worden aangepakt als mijn uitzendbureau-instructies? Of zou er misschien een verschil kunnen zijn qua benadering.

  Wie het weet mag het zeggen.

  Like

 4. Zijn er ook instructiefilmpjes over hoe men op een correcte manier een moslimman (op zijn bek) slaat? 😉

  Like

 5. skeeter // april 5, 2019 om 20:46 //

  Tony, doe je met lood, 1 keer en ze doen het nooit weer.

  Like

 6. vonpuffelen // april 5, 2019 om 21:51 //

  Ik dacht eigenlijk dat het gewoon full contact is behalve op de nieren.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Moslim instructievideo: Hoe men zijn moslimvrouw op een correcte manier slaat – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s