Nieuw

Matteo Salvini presenteert maandag de “Alliantie van Europese Volkeren en Naties”

Volgens berichten in de media zal de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) aanstaande maandag in Milaan de “Alliantie van Europese Volkeren en Naties” (AEPN) voorstellen. Met deze unie van conservatief-patriotische partijen wil de leider van de Lega meedoen aan de verkiezingscampagne voor de parlementsverkiezingen in de EU. Volgens Salvini zullen er ongeveer 20 partijen en bewegingen aanwezig zijn op het evenement.

“Richting een Europa met gezond verstand” is de titel van de internationale conferentie waarmee Salvini in mei officieel zijn verkiezingscampagne voor de parlementsverkiezingen in de EU begint. Volgens het Oostenrijkse persbureau APA beschikt de Lega nog niet over een officiële lijst van de aanwezige partijen en politici.

De Lega verwacht van verschillende partijen en groepen dat zij zich aansluiten bij de Europese verkiezingsalliantie. De alliantie zal bestaan uit de Fidesz-partij onder leiding van de Hongaarse regeringsleider Viktor Orbán, de Rassemblement National met partijleider Marine Le Pen, de Nederlandse Vrijheidspartij (PVV) onder leiding van Geert Wilders, de rechtse conservatieve Zweden Democraten (SD), de Vrijheidspartij van Oostenrijk (FPÖ) en het Alternatief voor Duitsland (AfD).

De AfD zal op de bijeenkomst in Milaan vertegenwoordigd worden door AfD-woordvoerder en kandidaat voor de Europese verkiezingen Jörg Meuthen, schrijft de ‘Deutschland-Kuriers’. Meuthen had al op het congres van de Europese partijdag in januari verklaard dat hij voor de verkiezingen een zo groot mogelijke rechtse factie wilde vormen.

Na de overwinning van zijn centrum-rechtse alliantie bij de regionale verkiezingen in de Zuid-Italiaanse regio Basilicata eind maart, had Salvini reeds de “Alliantie van Europese Volkeren en Naties” aangekondigd. Marco Zanni, lid van het Europees Parlement van de Lega, legde uit: “Onze electorale alliantie wil het concept van de natie, maar ook Europa, op de voorgrond plaatsen, omdat we de EU willen veranderen en niet vernietigen”.

Bron:

Matteo Salvini stellt am Montag die »Allianz der europäischen Völker und Nationen« vor

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.166 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8172 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Matteo Salvini presenteert maandag de “Alliantie van Europese Volkeren en Naties”

  1. Maar wanneer gooit hij die 500.000 illegalen nou het land uit zoals hij beloofd had ? Lijkt Trump wel, die doet ook geen ruk van wat hij beloofde.

    Like

  2. Precies Donko, zolang dat niet gebeurd is het allemaal schijn politiek, tijdverspilling, nog steeds ten nadele van ons.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s