Nieuw

Kijk: Invasiërs omringen politieagent en zeggen: “Zelfs als hij gemoord heeft, hoef je hem niet aan te raken, racisten!”

“Racistische zwijnen”, schreeuwt de immigrant in het gezicht van de agent terwijl een ander hem duwt. De twee schurken verzetten zich tegen de arrestatie, terwijl de andere immigranten toekijken, hoewel ze willen ingrijpen.

En: “Fuck racisten”. De rasvreemdeling duwt dan een van de politieagenten en slaat. De slagen worden niet geraakt en worden afgewend.

Maar de effecten van de antiracistische propaganda-exorcisten zijn overduidelijk. De indringers leren snel de zwakke punten van het uitgekozen slachtoffer.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8507 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Kijk: Invasiërs omringen politieagent en zeggen: “Zelfs als hij gemoord heeft, hoef je hem niet aan te raken, racisten!”

 1. Jack vanderVeen // april 5, 2019 om 13:10 //

  een blauwe boon dwars door een zwart kruis doet ook wonderen. dan maar racist.

  Liked by 1 persoon

 2. Gladiator // april 5, 2019 om 15:06 //

  Mooi toch, en dan te bedenken dat er op het laatst 3 politieagenten bezig zijn om dit 2 meter 10 lange stuk stront onder controle te krijgen……

  Moet je dus nagaan wat er aan de hand zou zijn als enkele vrouwen belaagd worden door deze motorpakken……moet je toch niet aan denken nietwaar……maar ik zou zeggen wen er maar vast aan want er staan er nogal wat klaar voor vertrek naar het “rijke Europa”!!!!

  Succes ermee zou ik zeggen, en dit wat op dit videootje te zien is…….moet naar mijn mening nog veel en veel meer én erger worden….hoewel……wakker wordt men toch niet meer én 5G komt met rasse schreden dichterbij….

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier // april 5, 2019 om 15:59 //

  Ontwaakt en trap dat vul je land uit !!

  Like

 4. Chegar // april 5, 2019 om 16:33 //

  Ik heb zulke stinkende riool vette ratten in mijn buurt wonen. Brutale stinkdieren die stinken naar rioollucht en willen alles en iedereen voor racist uitmaken. Onderontwikkelde vretende stinkende ratten die de boel overal opeisen en baas spelen. In nederland wordt elke dag 100 uitgeperst netals bij de stinkmoslims flink de boel uitvreten en uitpersen blanken toekijken en knuffelen stinkdieren. Ik geef ze liever een schop stinkende scheten.

  Liked by 1 persoon

 5. Ja zodra ze op hun nummer worden gezet roepen ze racist. Dat leren ze als ze binnen komen van die linkse blonde snollen.

  Liked by 1 persoon

 6. Als ik in uniform was, zou ik zeggen: omdraaien, handen op de rug. Niet doen? Goed. dan trek ik pistool en geef laatste waarschuwing. Geen gehoor? Schiet hem in zijn poot. Dan wil ie wel.

  De foutr die europese politie maakt: ze verwachten sociaal redelijk gedrag zoals ze dat normaal van europeanen krijgen.

  Fout. Je moet dat vuilnis niet met redelijkheid behandelen, maar net als valse honden, duidelijk en met dicipline.
  Dat werkt.

  Like

 7. Maar politie moet getrained worden. Ook al issie 150kg en 2 meter: met een trap tegen zijn knieschijf, of in zijn zak gaat ie plat, schreeuwend om zijn moeder….

  Liked by 1 persoon

 8. Johan P // april 5, 2019 om 21:29 //

  Kolere, proberen redelijk te zijn met dergelijke beesten werkt niet.
  1x waarschuwen is genoeg. Na de eerste keer dat hij de agent duwde had die direct zijn vuurwapen moeten trekken en een laatste waarschuwing moeten geven. Niet luisteren? Dan schieten. En direct na eerste hulp afvoeren naar een deportatie-centrum.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Kijk: Invasiërs omringen politieagent en zeggen: “Zelfs als hij gemoord heeft, hoef je hem niet aan te raken, racisten!” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s