Nieuw

Joe Biden onder vuur na nieuwe beschuldigingen van ongepast gedrag en corruptie

Joe Biden zou waarschijnlijk presidentskandidaat zijn in 2020 en hij is ook de enige democraat die ingeschat wordt als dat hij een kans zou maken tegen Trump. Maar na nieuwe aantijgingen van ongepast seksueel gedrag vanuit eigen kring dit keer en na een filmpje dat is opgedoken waarin hij nota bene zelf opschept over hoe hij Poroshenko gechanteerd heeft, lijken zijn kansen bij voorbaat voorbij.

Contra-Magazine:

Corruptieonderzoeken: Biden chanteerde de Oekraïense leiders

De voormalige Amerikaanse vice-president Joe Biden heeft toegegeven dat hij de Oekraïense leiders heeft gechanteerd, zodat zijn zoon niet geconfronteerd zou worden met een corruptieonderzoek en enorme bedragen kon blijven innen.

In 2016 dreigde de toenmalige Amerikaanse vice-president Joe Biden (Democraat) de Oekraïense leiders van president Poroshenko met de weigering om één miljard dollar aan kredietgaranties te geven als president Poroshenko niet onmiddellijk de hoofdaanklager Viktor Schokin zou ontslaan die beschuldigingen van corruptie tegen het Oekraïense aardgasbedrijf Birisma Holdings onderzocht.

vanaf minuut 52:00

In zijn eigen woorden beschreef Biden voor lopende videocamera’s hoe hij in maart 2016 de Oekraïense president Petro Poroshenko bedreigde dat de regering-Obama 1 miljard dollar aan garanties zou intrekken en de voormalige Sovjetrepubliek failliet zou laten gaan als hij niet onmiddellijk de procureur-generaal Viktor Schokin zou ontslaan, meldt The Hill:

“Ik zei: ‘Ze krijgen niet het miljard. Ik vertrek hier, ik denk dat het ongeveer zes uur is geweest. Ik keek ze aan en zei: ‘Ik ga over zes uur weg. Als de aanklager niet ontslagen wordt, krijgen ze het geld niet,’ schepte Biden op en herinnerde aan het gesprek met Poroshenko.

“Nou, Son of a Bitch, hij werd ontslagen. En vervangen voor iemand die toen solide was,” zei Biden bij een Council of Foreign Relations bijeenkomst erop aandringend dat de vroegere President Obama bij de bedreiging betrokken was.

The Hill bericht verder:

“Interviews met een half dozijn hooggeplaatste Oekraïense ambtenaren bevestigen het bericht van Biden, hoewel zij beweren dat de druk eind 2015 en begin 2016 over meerdere maanden is uitgeoefend, en niet slechts zes uur op een dramatische dag. Hoe dan ook, Poroshenko en het Oekraïense parlement hebben zich ertoe verbonden om een einde te maken aan de ambtstermijn van Chokin als aanklager. Schokin werd zwaar bekritiseerd in Oekraïne en door sommige Amerikaanse ambtenaren toen hij werd ontslagen omdat hij niet genoeg corruptieprocessen in gang had gezet”.

Maar de werkelijkheid is anders. Schokin had “slechts” in “de verkeerde richting” onderzocht, wat hem uiteindelijk zijn baan kostte. Of zoals “The Hill” indrukwekkend laat zien:

“De officier van justitie voerde een uitgebreid corruptieonderzoek uit bij het aardgasbedrijf Burisma Holdings, dat de jongste zoon van Biden, Hunter, als bestuurslid in dienst had.

Amerikaanse bankgegevens tonen aan dat Hunter Bidens Amerikaanse onderneming Rosemont Seneca Partners LLC, van het voorjaar 2014 naar het najaar 2015 regelmatig geld kreeg overgemaakt naar een van zijn rekeningen van Burisma, doorgaans meer dan $ 166.000 per maand, terwijl vice-president Biden de senior Amerikaanse ambtenaar was betrokken bij Oekraïne en diens nauwe betrekkingen met Rusland.”

Zoals u hier weer kunt zien, is het typische Amerikaanse chantagebeleid tegen andere landen. Maar in dit geval gaat het om de persoonlijke belangen van een regeringspoliticus in een vreemd land, waarvoor de macht van de Amerikaanse staat wordt gebruikt.

Zie ook:


Dat komt bovenop nadat vorige week uit eigen kring ook zware kritiek op hem was gekomen, meldt CNN:

Elizabeth Warren zegt dat Joe Biden aantijgingen voor ongepast aanraken zal moeten beantwoorden.

De democratische presidentiële kandidaat Sen. Elizabeth Warren zei zaterdag dat de vroegere vice-president Joe Biden een antwoord op beweringen moet verstrekken hij een politica in Nevada bij een gebeurtenis in 2014 ongepast aanraakte.

Lucy Flores, de voormalige Democratische genomineerde voor luitenant-gouverneur van Nevada, maakte de beschuldigingen tegen Biden in een essay voor The Cut, een arm van New York magazine, en schreef dat Biden haar een “ongemakkelijk, ongepast, en verward” gevoel gaf in 2014 toen, op een campagne rally in Nevada, hij haar kuste op de achterkant van het hoofd. Biden herinnert zich geen ongepastheid, zei een woordvoerder.

“Ik voelde hem dichter bij me komen van achteren. Hij leunde verder en inhaleerde mijn haar. Ik was geschokt,” schreef Flores en voegde eraan toe dat ze zich afvroeg waarom de toenmalige vice-president zo dicht bij haar was gekomen. “Hij ging verder met het planten van een grote langzame kus op de achterkant van mijn hoofd. Mijn hersenen konden niet verwerken wat er gebeurde. Ik schaamde me. Ik was geschokt. Ik was in de war”.

“Ik las de op-ed gisteravond,” zei Warren in Iowa op zaterdag. “Ik geloof Lucy Flores. En Joe Biden moet een antwoord geven”.

En de National Review schrijft dat het over en uit is voor Biden, ‘Joe Biden Is Done‘:

Joe Biden is een griezelige oude geit. Iedereen weet dit. Er is veel fotografisch bewijs dat hij de grens met vrouwen overschreed. Hij is ook een leugenaar en een domoor. Maar de public-relations-arm van de Democratische partij, ook bekend als de reguliere media, heeft nog nooit eerder een stimulans gehad om Biden te bekritiseren. Waarom zou je je druk maken? Toen hij vice-president was, had elke aanval op Biden kunnen lijken alsof het kritiek was op de man die hem vice-president gemaakt had, en de media konden geen kritiek geven op de heilige Obama.

Maar de komende paar maanden bevinden we ons in een leuke tussenperiode waarin de media feitelijk een reden hebben om hun mede-Democraten aan te vallen: ‘hacks’ die denken dat hun partij het beter kan doen dan Biden (of Sanders of Warren, of Harris, of etc.) kunnen hun ongunstige kandidaten aanvallen om assistentie te verlenen aan hun voorkeurskeuzes. Dit alles verdwijnt zodra de democratische keuze voor 2020 duidelijk wordt, maar tot die tijd zullen we een aantal echt krachtige rapportages zien.

Vandaag de dag, omdat de feministisch-linkse staf van het tijdschrift The Cut in New York denkt dat de Dems het beter kunnen doen dan Biden, is er een verwoestende first-person-account van hoe het is om een ​​vrouw te zijn als Creepy Joe achter je sluipt (plus een kolom, die een uur later liep, en zei: “Joe Biden is niet het antwoord.” Lucy Flores, toen 35, was de Democratische genomineerde voor luitenant-gouverneur van Nevada toen Biden op een evenement met haar verscheen. Ze zegt:

I felt him get closer to me from behind. He leaned further in and inhaled my hair. I was mortified. I thought to myself, “I didn’t wash my hair today and the vice-president of the United States is smelling it. And also, what in the actual f***? Why is the vice-president of the United States smelling my hair?” He proceeded to plant a big slow kiss on the back of my head. My brain couldn’t process what was happening. I was embarrassed. I was shocked. I was confused. There is a Spanish saying, “tragame tierra,” it means, “earth, swallow me whole.” I couldn’t move and I couldn’t say anything. I wanted nothing more than to get Biden away from me.

Flores vond het niet gepast om dit eerder te onthullen, maar het vooruitzicht dat Biden de vaandeldrager van de partij zou worden, doet terecht veel mensen walgen. Zoals Flores in haar verslag opmerkt, is Biden’s handtastelijke gedrag met vrouwen een open geheim. Zijn cijfers in opiniepeilingen zijn gedaald, hoewel ze nog steeds hoog zijn, aangezien de implicaties van een daadwerkelijke kandidatuur van Biden beginnen door te dringen. Sommige politieke analisten zeggen op Twitter dat ze denken dat het vooruitzicht dat er nog veel meer verhalen langs deze lijnen worden gepubliceerd Biden twee keer zal doen nadenken om kandidaat te zijn. Ik denk dat hij waarschijnlijk nog steeds zal meedoen – hoe kan een ego monster als Biden zich verzetten wanneer de peilingen hem aan de top van het peloton zetten? – maar zijn kandidatuur voor 2020 zal net zo snel ten onder gaan als zijn vorige presidentiële campagnes. De democratische kandidaat met de beste kans om president Trump te verslaan is gedoemd te verdwijnen.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Joe Biden onder vuur na nieuwe beschuldigingen van ongepast gedrag en corruptie

  1. antiislamnu // april 6, 2019 om 17:41 //

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Joe Biden onder vuur na nieuwe beschuldigingen van ongepast gedrag en corruptie – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s