Nieuw

Hongaarse regering onthult: EU verstrekt ATM-kaart aan verdachte IS-terroristen

De voorzitter van de Identitaire Beweging in Oostenrijk wordt ervan verdacht deel uit te maken van een “rechts-terroristisch netwerk” omdat hij al lang voor de misdaad een donatie van de latere Christchurch massamoordenaar had ontvangen. Tegelijkertijd heeft de Europese Unie ons belastinggeld gebruikt om een vermoedelijke IS-terrorist te financieren. Maakt de Europese Commissie dus deel uit van een islamitisch terreurnetwerk en moet zij daarom ook worden ontbonden, kanselier Kurz?

500 euro per maand voor IS-aanhangers

De terrorismeverdachte zou een hooggeplaatst IS-commandant zijn. Volgens berichten werd er 500 euro per maand op de bankkaart gestort. Volgens de Hongaarse staatssecretaris voor Internationale Betrekkingen, Zoltan Kovacs, die de zaak onder de aandacht van het publiek heeft gebracht, leidt dit tot ernstige veiligheidsproblemen. De burgers van Europa hebben het recht om te weten waarom Brussel niet wist dat er een terrorismeverdachte werd gefinancierd, aldus de regeringspoliticus.

Vermeendelijk door Brussel gecontroleerde “vluchtelingen”.

De Europese Commissie ontkent echter dat er anonieme bankkaarten voor migranten bestaan. De identiteit van elke kaarthouder zou bekend zijn en de status zou maandelijks worden gecontroleerd. RT-Deutsch citeert een woordvoerster van de Europese Commissie. Dit wijst op de verdenking dat de EU de vermoedelijke IS-terrorist welbewust financieel heeft gesteund, of dat zij eenvoudigweg niet precies wilde weten aan wie het geld van de Europese belastingbetaler maand na maand gegeven werd. Beide zouden schandalig zijn en moeten worden bestraft.

Islamisten leven van het geld van de “ongelovigen”

Over het geheel genomen moeten we het in Europa niet te serieus nemen wie en wat er met het belastinggeld van de werkende burgers wordt gefinancierd. Volgens RT-Deutsch zouden 29 mensen in Denemarken in totaal ongeveer 90.000 euro aan sociale bijstand hebben ontvangen nadat ze zich al bij de IS hadden aangesloten. In Zweden ontving een IS Schcherge nog acht maanden kinderbijslag. In Frankrijk ging tussen 2012 en 2017 naar schatting 500.000 euro naar jihadistische strijders. En ook de daders van de terroristische aanslagen in Parijs leefden op het sociale welzijn in België. Maar dit alles is waarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg.

Gevaarlijke islamisten onbezorgd in Oostenrijk

Dezelfde voorwaarden kunnen ook in Oostenrijk worden waargenomen. Vorige week nog werd een vermoedelijke Iraakse moordenaar gearresteerd in zijn Weense gemeenschapsgebouw. Daar woonde de “vluchteling” samen met zijn vrouw en vijf kinderen, die ook verdacht werden van terrorisme, en broedde zijn duivelse daden. De zaak van de Turks-Oostenrijkse duale burger, die uit Syrië terugkeerde naar een “verlof om naar huis te gaan” betaald door de belastingbetaler en zijn strijdwonden hier liet behandelen alvorens terug te keren naar zijn koppensnellerkameraden in Syrië, veroorzaakte ook verontwaardiging. Ongeveer 300 islamitische “bedreigers” die bij de autoriteiten bekend zijn, zouden zich momenteel in de Alpenrepubliek bevinden.

Bron:

Ungarn-Regierung deckt auf: EU versorgte mutmaßlichen IS-Terroristen mit Bankomatkarte

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Hongaarse regering onthult: EU verstrekt ATM-kaart aan verdachte IS-terroristen

  1. Ja en dan vinden huidige regeringen het verrassend dat (extreem) rechts zoveel aanhangers werft. Iedereen weet dat dit soort praktijken er zijn. Door verkiezingen kan dit worden tegen gegaan en dat zal ook gebeuren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s