Nieuw

Dresdens Arabische wijk: misdaad, vuilnis, drugs, ratten

De verdrijving van de inboorlingen is niet langer een zeldzaamheid, steeds meer straten of wijken worden overgenomen en gecontroleerd door immigranten in het Duitse slaapland, het veelgeprezen multiculturalisme en de onbeperkte tolerantie hebben verschillende neveneffecten, sommige burgers begrijpen de ernst van de situatie alleen maar wanneer de onaangename grieven voor hun eigen deur staan.

De ontgoocheling trof nu ook de winkeliers in de nieuwe Arabische wijk in Dresden, lang gevestigde winkels sluiten, kooplieden vluchten voor de euforisch aangekondigde geschenken en gepensioneerden, locals en toeristen vermijden de ooit populaire promenade, ze schrikken voor de confrontatie van cultureel vreemd gedrag – vermoedelijk uit angst. En de grootste zorg van de politici van de oude partijen, die migratie als een kans zien, is waarschijnlijk opnieuw dat geen enkele groep immigranten gestigmatiseerd zal worden en het kwaadaardige AfD het incident niet zal instrumentaliseren.

Zoals Peter Scholl-Latour ooit zei: Wie de helft van Calcutta binnenhaalt, wordt zelf Calcutta! De dank gaat uit naar Merkel en haar entourage samen met de groene agenten en de incompetente rest van de gevestigde partijen.

Bild.de van 4.4.2019 – in de tussentijd is het artikel om welke reden dan ook door Bild verwijderd:
De wijk Ferdinandstraße am Rundkino – ooit een populaire promenade in het hart van Dresden – wordt vandaag de dag door de lokale bevolking en toeristen vermeden. Bijna alle vroegere winkeliers zijn al gevlucht.

Met Pasen sluit de kraammodezaak “Bauchgefühl” en in juli trekt de “Bastelladen” de deur achter zich dicht. Slechts één wil niet toegeven: Sexshop “Erotic Maxx”! Zijn baas Michael Kling (64): “Ik ben de laatste Duitser die de positie in de nieuw gecreëerde Arabische wijk bekleedt”.

Kling: “Ik word omringd door tien Arabische winkeliers, er zijn steeds meer van hen. Ik kan goed opschieten met een aantal van hen. Maar anderen willen onder elkaar zijn, houden zich niet aan onze gewoonten. Meerdere malen spraken zuiderlingen me aan wanneer of ik zou vertrekken. Maar ik heb huurcontract tot 2032!

Kling: “Als vrouw zou ik ook bang zijn om hier door groepen van 40 Arabieren te gaan die hier staan. Vaak zijn er politie-invallen. Op het erf ligt er vuilnis, drugsspuiten. Zelfs de huurders boven de winkels behoren tot verschillende culturen. We hebben nu een rattenplaag. Sommige mensen gooien hun afval uit het raam. Een soeppot werd op mij geleegd”.

Bron:

Dresdens Araber-Viertel: Kriminalität, Müll, Drogen, Ratten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Dresdens Arabische wijk: misdaad, vuilnis, drugs, ratten

 1. Jack vanderVeen // april 5, 2019 om 23:54 //

  een rattenplaag had men al jaren daar, maar nu worden die ratten vergezeld van knaagdieren ook nog eens.

  Liked by 2 people

 2. Alphons Mantel // april 6, 2019 om 08:39 //

  hoe groot is de schade aan de natuur en milieu? Is dit echte duurzaamheid?

  Like

 3. Deze mensen met hun cultuur maken er hier een nog groter zooitje van dan ze al doen in hun eigen land. Dit komt omdat ze Europa als luilekkerland zien waar ze kunnen doen wat ze willen. Gevestigde socialistische overheden pakken hen niet aan. En als het op kleine schaal wel eens wordt aangepakt zijn er altijd 2 weerwoorden: “jij rascist”.

  Like

 4. Daniël // april 6, 2019 om 09:43 //

  Ik zie een ‘Tweede’ Dresden voor me…

  Like

 5. antiislamnu // april 6, 2019 om 10:43 //

  Ha ha laat ze er maar van genieten al die voorstanders van deze multicultie shit

  Like

 6. koddebeier // april 6, 2019 om 11:58 //

  misdaad, vuilnis, drugs, ratten, ja dan voelen ze zich pas echt thuis !!

  Liked by 1 persoon

 7. Horatius // april 6, 2019 om 13:00 //

  Deze Arabische wijk in het sterk gerenoveerde Dresden wordt ook de realiteit in andere grote steden in West-Europa voor zover ze al niet bestaan.

  Over deze mistoestanden hoor je de linkse kerk en de milieuactivisten niet: het wordt weggewuifd als stemmingmakerij, racisme en het ventileren van onderbuikgevoelens gestimuleerd door de populisten.
  Op de langere duur ontstaan dus moslimenclaves waar alleen de eigen islamitische wetgeving nog wordt gerespecteerd en waar geen autochtoon meer te bekennen is, dus ook niet de bevoegde Duitse autoriteiten.

  Het incasseringsvermogen van het Duitse volk wordt danig op de proef gesteld en de hamvraag is of er ooit een einde zal komen aan die van Overheidswege opgelegde tolerantie en verdraagzaamheid. Het Duitse volk had ooit een voorbeeldfunctie in Europa op het gebied van persoonlijke hygiëne, schone straten en pleinen. Alles moest ‘rein’ zijn tot bijna op het absurde af en zelfs in de loopgraven tijdens de Eerste Wereldoorlog was er orde, schone ruimten die bijna aan geriefelijke huiskamers deden denken. In schrille tegenstelling tot de loopgraven van de geallieerde strijdmachten die altijd sterk geïmproviseerd waren en waar de ratten vrij spel hadden.

  Nu importeren zij niet alleen Arabieren met hun middeleeuwse normen op het gebied van hygiëne maar dus ook hun bijbehorende huisdieren zoals ratten, hun epidemieën, het rituele slachten van schapen en geiten, hun aangeboren criminaliteit door inteelt, hun geestverruimende middelen en hun exotische kleding die ongetwijfeld zal bijdragen tot het ongewenste broeikaseffect.

  De AfD wordt voortdurend gedemoniseerd en vergeleken met het Nazisme omdat zij opkomen voor de Duitse nationale identiteit en op het gevaar wijzen van een islamisering door de alsmaar in omvang stijgende moslimpopulatie.

  Een open discussie met inhoudelijke argumenten over deze kwestie wordt onmiddellijk in kiem gesmoord met het toverwoord ‘discriminatie’ en vervolgens gaat men over tot de orde van de dag en dat is het binnenlaten van nog meer bootvluchtelingen en het tolereren van de uitgeprocedeerde asielzoekers in Duitsland. Want bij een gedwongen terugkeer worden ze gemarteld en worden dus de mensenrechten geschonden.
  Over de mensenrechten van de autochtone bevolking hangt een dichte sluier van taboe in het kader van het voormalige kolonialisme, de slavernij en de Jodenvervolging in de periode 1933-1945.

  Laten wij dan vooropstellen dat deze genoemde fenomenen een onderdeel vormen van onze oude geschiedenis en de toenmalige tijdgeest met een prominente rol voor de Katholieke Kerk en voorts dat de islam tot op de dag van vandaag hiermee fanatiek bezig is en dit de kernboodschap is van de Koran.

  Like

 8. CurvedAir // april 6, 2019 om 16:28 //

  @ Horatius:

  Exotische kleding die bijdraagt aan het broeikaseffect?

  😂

  Like

 9. Horatius // april 6, 2019 om 19:07 //

  @ CurvedAir:
  Volgens een gedegen onderzoek van het wetenschappelijk bureau van de PVV, de Gregorius Nekschot Stichting is het veelvuldig dragen van een boerka in de openbare ruimte één van de hoofdoorzaken van de huidige opwarming van het klimaat.

  De daar aanwezige lichaamsgassen inclusief een minder goede hygiëne hebben een desastreuze invloed op ons leefklimaat en bij periodieke ontluchting verspreidt dit gas zich over de gehele aarde. Zolang dit fenomeen uitsluitend beperkt blijft tot de woestijngebieden (de landen van herkomst dus) is het effect op het klimaat nog enigszins beheersbaar.

  Maar nu dit exotische fenomeen zich in steeds meerdere mate ontplooid in de westerse wereld via het omvolkingsproces kan dit op termijn een versnelling opleveren van het broeikaseffect met fatale gevolgen voor het algehele leefklimaat.

  Vandaar dat de PVV een voorstander is van een algeheel verbod op het dragen van een boerka in de openbare ruimte.

  Wat die creaturen dragen in hun huizen of zelfs appartementen (We Are Here!) moeten ze uiteraard zelf weten maar het stopzetten van de immigratie van nog meer moslims naar Europa zou de allerbeste remedie zijn.

  Hou dit nog even onder de pet, want een gedwongen publicatie van het gehele rapport (voorlopig nog onderwerp van een interne discussie) van de genoemde stichting zou wel eens tot een nieuwe rechtszaak kunnen leiden.

  En oom Geert heeft al genoeg aan zijn hoofd!

  Like

 10. Uhhhh…mag je die immigranten wel ratten noemen? van mij wel hoor!

  Like

 11. boorzalf // april 7, 2019 om 13:11 //

  Nu we toch over ratten hebben,

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Dresdens Arabische wijk: misdaad, vuilnis, drugs, ratten – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s