Nieuw

Donald Trump spot met eventuele presidentskandidaat van de Democraten

Tijdens het presidentschap van Obama was Joe Biden vice-president van het land. Al lange tijd bestaan er klachten over zijn ongepast gedrag in de buurt van kleine meisjes. Wanneer Biden in een videoclip zijn vreemde gedrag probeert uit te leggen en verbeteringen belooft, wordt hij bespot door president Donald Trump.

In de afgelopen dagen zijn meer vrouwen naar voren gekomen en hebben over het ongepast gedrag van Biden verteld, wat zijn kansen kan compliceren in het geval hij zich als presidentskandidaat voor de verkiezingen van volgend jaar stelt.

In een video op woensdag praat Biden over “het corrigeren van zijn fysieke gedrag tegen vrouwen”, iets waar president Donald Trump een paar uur later een grapje over maakt. De reacties op Trump’s tweet zijn gemengd – sommigen geloven dat het een humoristische bijdrage is, terwijl anderen geloven dat zo’n grap niet past bij een president.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Donald Trump spot met eventuele presidentskandidaat van de Democraten

 1. Jack vanderVeen // april 5, 2019 om 13:00 //

  alleen lynxze shit presidenten mogen (gepaste en ongepaste) humor uiten.
  dat Trump dat (nog niet) snapt. OF daar zit hem juist de kneep. Gewoon
  die lynxze shit uit haar schulp laten komen. Dan kan het alleen maar rare
  dingen doen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s