Nieuw

COA: dit jaar meer asielplekken nodig

Voor dit jaar is er meer opvangcapaciteit voor asielzoekers nodig. Het COA verwacht dat het aantal asielaanvragen licht stijgt en dat asielzoekers langer in de opvang verblijven.

Al met al moeten er dit jaar 30.300 opvangplaatsen beschikbaar zijn. Dat betekent dat er 2500 nieuwe plekken moeten komen, inclusief 2000 reserveplaatsen om snel te kunnen handelen als de behoefte verandert.

Telegraaf >>

Dat kost weer 36.000 x 30.000 = 1.080.000.000, plus alle miljarden die ze elk volgend jaar van hun hele leven hier kosten, plus alle miljarden die hun gezinshereniging en nakomelingen kosten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on COA: dit jaar meer asielplekken nodig

 1. Jack vanderVeen // april 5, 2019 om 19:21 //

  laat het COA erin stikken en hun clientele mee genieten.

  Like

 2. Yvonne // april 5, 2019 om 19:54 //

  Komt er nou nooit een eind aan deze invasie? Dit duurt al jaren, het is genoeg
  Maar ja de zakkenvullers en de asiel industrie moet blijven draaien vieze profiteurs

  Like

 3. Nog meer van die dieven moordenaars verkrachters in ons nederland.stop met dat zootje criminelen inte voeren in ons niet moslim land.eurofielen beleid brengt alleen armmoede ellende dood.

  Like

 4. Eerst locaties sluiten en nu weer openen. Willen zeker gewoon lux nieuwbouw. Gewoon een zooitje uit geprocedeerde gelukzoekers het land uit rotten. Dan heb je weer plek. En dan misschien eindelijk voor echte vluchtelingen. En Hofman gelijk mee het land uit rotten. Die verrotte landverrader.

  Like

 5. Germaans Roosje // april 6, 2019 om 01:25 //

  Als we de “asielzoekers” simpel inkwartieren bij de voorstanders van deze import, op eigen kosten uiteraard. Dat kost de belastingbetaler niks en lost het probleem binnen een paar weken op. Voorstanders kun je eenvoudig selecteren uit de ledenlijsten van SP, Groenlinks en D66 en met een beetje hulp van fakebook (dat kost wel geld) om de naieve “refugees welcome” gekkies te identificeren.

  Like

 6. Horatius // april 7, 2019 om 12:13 //

  De burgeroorlog in Syrië is inmiddels voorbij en verdere lokale schermutselingen zoals nu in Libië plaatsvinden zijn toch echt een wezenlijk onderdeel van de Arabische cultuur. En daar zouden wij tot in lengte van dagen het echte slachtoffer van worden door onze grenzen maar te blijven openstellen en zodoende het strijdtoneel naar hier te verplaatsen.

  Maar het zijn natuurlijk geen echte vluchtelingen maar economische profiteurs die parasiteren op onze asielzoekersindustrie en uiteindelijk onze verzorgingsstaat.

  We zitten hier inmiddels opeengepakt met 17 miljoen inwoners en zijn het dichtstbevolkte landje ter wereld en nog is blijkbaar de limiet niet bereikt.
  Er zijn plannen voor het bouwen van 100.000 nieuwe woningen in de goedkope sector, ‘sociale woningbouw’ zoals het zo mooi heet voor de migranten als ze de COA hebben verlaten en dus plaats hebben gemaakt voor nieuwe z.g. kennismigranten.

  En allemaal bij voorkeur gesitueerd in de Randstad. Dat wordt dus in de nabije toekomst een grote Arabische wereldstad inclusief de woonoorden voor de Afrikanen die per stam worden gehuisvest onder toezicht van linkse goedmensen die hun naadloos de weg wijzen in het woud van onze sociale voorzieningen.

  Men hoeft echt geen pessimist te zijn of een populist om tot de conclusie te komen dat dit tot zeer ongewenste toestanden gaat leiden zoals een sterk verhoogde criminaliteit, verloedering en verpaupering, radicalisering, maatschappelijke onrust als de verzorgingsstaat dit allemaal niet meer kan behappen en uiteindelijk een totale chaos waar het recht van de sterkste zal gaan zegevieren.

  En Rutte maar lachen en het voortdurend hebben over tolerantie en verdraagzaamheid, vergrijzing en diversiteit en we trappen er nog in ook. Want de klimaatverandering is onze eerste zorg en dat moet ook betaald worden plus de gedwongen omvolking, daar hangt immers ook nog een fors prijskaartje aan.
  Hebben onze oudere generaties zich daarvoor uitgesloofd na de vorige bezetting via de 48-urige werkweek om onze economie weer op te bouwen met als gevolg de welvaartstaat om die vervolgens te laten uitkleden door militante moslims en bronstige Afrikanen?

  Als ons parlement een voorzitter heeft gehuld in een boerka en ons koningshuis is vervangen door een grootmoefti dan pas zal ons volk eindelijk wakker schrikken.
  Met dank aan GroenLinks, PvdA, D66 en andere collaborateurs.

  Blijft over de vraag: hoe zou onze koning Willem-Alexander hier strikt privé over denken?
  Komen wij natuurlijk nooit te weten maar een aanwijzing zou kunnen zijn dat ons koningshuis t.z.t. voor onbepaalde tijd de wijk neemt naar Zuid-Amerika.

  Om van daaruit ‘de strijd met alle ter beschikking staande middelen voort te zetten.’
  Als onze goudvoorraad maar bijtijds veilig is gesteld.
  Want ons aardgas is bijna op!

  Like

 7. Germaans Roosje@ Prima idee, dat die linkse landverraders de door hun zo geliefde gasten zelf maar in huis nemen, betalen, verzorgen en de volledige verantwoordelijkheid nemen voor hun gasten; ik weet wel zeker dat het probleem dan snel is opgelost… 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s