Nieuw

AfD over misdaadstatistieken: “Duitsland is onveilig – 46.000 aanvallen van immigranten op Duitsers”

Martin Hess, lid van de Bondsdag voor de AfD, heeft in de Bondsdag gesproken over misdaadstatistieken van de politie. Volgens hem is Duitsland niet veiliger geworden, in tegenstelling tot de statistieken. De statistieken “weerspiegelen niet de feitelijke veiligheidssituatie in ons land”.

“De waarheid is: Duitsland wordt steeds onveiliger”, aldus Hess.

“Vroeger hadden we in onze binnensteden geen betonblokken en geen zwaar bewapende politieagenten. En er waren ook geen beschermingszones voor vrouwen bij openbare evenementen. Dat alleen al laat iedereen elke dag zien dat we onveiliger leven dan voorheen”.

“Meer dan 1 miljoen misdrijven begaan door immigranten, waaronder 250.000 gevallen van afpersing, 16.000 seksuele misdrijven en 1.500 moorden, zouden nooit zijn begaan als u onze grenzen effectief had beschermd”.

Hij wees erop dat de aantallen zijn gestegen, met name op het gebied van immigrantencriminaliteit:

“Als we de verhouding tussen slachtoffers en daders vergelijken, moeten we concluderen dat het aantal slachtoffers is toegenomen: Vorig jaar werden 102 Duitsers het slachtoffer van een voltooide moord door immigranten. Maar slechts één enkele immigrant werd gedood door een Duitser. In 2018 waren meer dan 46.000 Duitsers het slachtoffer van een misdrijf gepleegd door immigranten. Dit betekent een stijging van 19 procent. Feit is dat steeds meer Duitsers het slachtoffer worden van ernstige misdaden begaan door immigranten. Deze ontwikkeling moet een halt worden toegeroepen en is onaanvaardbaar.

Hij sloot zijn toespraak af met de woorden: “Onze rechtsstaat – en ook dat is een feit – erodeert steeds meer. Duitsland kan alleen weer veilig worden als de illegale massale migratie wordt stopgezet.

Bron:

AfD zur Kriminalstatistik: „Deutschland unsicherer – 46.000 Angriffe von Zuwanderern auf Deutsche“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on AfD over misdaadstatistieken: “Duitsland is onveilig – 46.000 aanvallen van immigranten op Duitsers”

 1. koddebeier // april 6, 2019 om 10:22 //

  Wanneer grijpen de Duitsers zelf in ??
  Van hun “Overheid” hebben ze niets te verwachten !

  Liked by 1 persoon

 2. Gladiator // april 6, 2019 om 11:05 //

  @koddebeier,

  Tja beste,

  Dat ben ik nu ook al jaren aan het roepen over de Neanderlanders………echter u weet net zo goed als ik dat er niemand, maar dan ook echt helemaal niemand achter zijn kut toetsenbordje is uit te halen, en dit probleem beste, dat is niet meer zo 1, 2, 3 op te lossen, daar moet echt een hele reorganisatie van de gehele politieke toneelspelers voor plaats gaan vinden.

  Alle tuig wat er zit moet eenvoudigweg het veld ruimen, goedschiks of kwaadschiks en dan vanaf de wortel beginnen met vervangen!!

  De Rothschildbank moet geconfisqueerd worden, en alles wat hier niet thuis hoort per direct weg hier!!

  Echter het grote probleem is dat de gemiddelde Neanderlander nog Tell Lie Vision kijkt en daar ligt de crux!!!

  Niemand weet iets van deze misdaadstatistieken af en ik kan u uit vertrouwde bron vermelden dat het nog veel erger is dan deze man van de AfD hier schetst!!

  De klap gaat echter komen en wel heel binnenkort en dat weet ik zeker!!

  Laat de massa maar slapen, daar is het toch al te laat voor, het enige wat mij en ook u nog overblijft is om zich zo goed mogelijk voor te bereiden en daarvoor wens ik u veel succes!!

  Gladiator

  Liked by 2 people

 3. Sakura // april 6, 2019 om 13:01 //

  Ik bereid mij ook zo goed mogelijk voor, si vis pacem para bellum.

  Like

 4. ronjaspers // april 6, 2019 om 13:04 //

  Gladiator.Wist jij dat nazi stasi merkel onder alle belangrijke steden in duitsland ondergrondse bunkers heeft laten bouwen welke luxer zijn dan hilton hotels.Voorzien van jarenlang houdbaar voedsel alle soorten luxe en militair materieel en soldaten.Daar gaat dat merkel zwijn en andere landverraders en europaverraders zitten als in duitsland en europa de blank christelijke genocide/oorlog uitbreekt.

  Liked by 1 persoon

 5. Willem // april 6, 2019 om 13:49 //

  ronjaspers, sterker nog, een inmiddels overleden architecte, er zwerft een uitgebreid artikel van haar op internet, beweert dat er zelfs moskeeen ondergronds gebouwd zijn en dat Afrikanen bij duizenden ingevlogen worden en daar gestationeerd worden. Heb verder geen bevestiging hiervan gevonden.

  Liked by 2 people

 6. Yvonne // april 6, 2019 om 17:25 //

  Ik sprak vanmiddag met mijn buurman of ik ook last van kraaien had in de dakgoot
  Gek word je ervan, ze lopen ook op de bovenkant van mijn rolluik
  De buurman zei er zaten eerst duiven maar die zijn weg gejaagd door die rot kraaien
  Ik sla steeds hard op mijn ramen maar die krengen komen steeds terug,Goh zei ik dat doet me ergens aan denken hij had het geloof ik niet eens door
  Wij zijn dus die duiven en de kraaien …….vult u het zelf maar in
  In mijn wijk trekken ook steeds meer mensen weg en u raadt het al er komen kraaien voor terug

  Liked by 1 persoon

 7. antiislamnu // april 6, 2019 om 18:25 //

  Hier een stuk merkel strond kijk ook hoe brutaal deze asielparasiet is

  Liked by 1 persoon

 8. …en het zal nog beroerder worden.Moslims willen west europa overnemen.

  Liked by 1 persoon

 9. Gladiator // april 7, 2019 om 13:44 //

  @ronjaspers,

  Beste,

  Dat van die bunkers…..eh ja, dat weet ik wel echter daar heb ik niets aan (in de VS zijn nog vele grotere o.a. onder vele stations en onder alle gesloten Wallmartfilialen!!!!!) …..dit tuig wordt namelijk beschermd door de NU NOG sterke arm…..dus daar moet men doorheen…..en dat zal mogelijk worden……..en met zekerheid!!!!

  en nog kort even op @Willem,

  beste,

  Mosketen……..eh, hoe moet ik het zeggen, ……..om een lang verhaal kort te houden, deze zijn na de gigaklap welke vlak voor de deur staat niet meer nodig en dát weet ik zeker.
  Ik denk namelijk het plaatje te kennen wat er staat te gebeuren en er is iets heel goeds aan…..althans voor degene die het kan navertellen, en geloof me aub op mijn woord, want uitleggen zou een klein boekwerk gaan kosten, mosketen zullen echt niet meer nodig zijn….en waarom dan wel niet…….nou heel simpel beste, omdat er geen moslims meer zullen zijn dan…..Capiche!!

  Avé,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. AfD over misdaadstatistieken: “Duitsland is onveilig – 46.000 aanvallen van immigranten op Duitsers” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s