Nieuw

Steeds meer Scandinavische tieners betreuren hun geslachtsverandering – slechts weinigen durven het te vertellen

De diagnose genderdysforie is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen, vooral onder tienermeisjes. Tegelijkertijd beginnen steeds meer hun geslachtsverandering te berouwen.

In het televisieprogramma Uppdrag granskning [Opdracht onderzoek], op het Zweedse staatskanaal SVT 1, handelde het zich om de psychiatrische diagnose genderdysforie, wat betekent dat iemand zich in het verkeerde geslacht geboren voelt.

Genderdysforie is in de laatste jaren in lawinevaart toegenomen. Vooral onder tienermeisjes. Meer dan de helft van de jongeren die hier hulp voor zoeken heeft ook andere diagnoses, zoals autisme en zelfverminking.

De aangeboden agressieve behandeling, waaronder onomkeerbare operaties en sterke hormoonpreparaten, berust echter niet op een solide wetenschappelijke basis. Integendeel, men kan in de eigen Medische zorg-documenten lezen over de grote tekortkoming met betrekking tot bijvoorbeeld kennis, kwaliteitsborging en nazorg.

Sametti uit Juensuu in Oost-Finland, heeft zich openhartig uitgesproken over haar reis van jonge vrouw naar de poging om een man te worden, en hoe ze uiteindelijk met sterke gevoelens van berouw achterbleef.

– Het is op zoveel manieren verschrikkelijk om te beseffen dat je een fout hebt gemaakt en dingen hebt verbeeld, en daarom iets hebt gedaan dat onomkeerbaar is, zegt ze tegen SVT.

Ondank het feit dat steeds meer jongeren de geslachtsverandering berouwen, wordt er nauwelijks over gesproken.

– De grote groep patiënten die er spijt van hebben, staat niet op de barricades, zo kan je het wel zeggen. Zij lijden en zijn daar niet trots op. Voor hen is een crises op het hoogste niveau, zegt de manager van de zorgeenheid, Lennart Fällberg, bij de receptie van Lundström in Västra Götaland.

– Mijn lichaam is zoals het is. De operaties en alles, het kan niet ongedaan worden gemaakt. Mijn stem klinkt als nu, ik kan mijn borsten niet terugkrijgen, ik kan het beneden niet terugkrijgen. Er kan niets worden gedaan.

– De gezondheidszorg weet niet wat ze doet. Zij hebben hier geen wetenschap achter. Zij voeren een experiment uit op een jonge generatie die hun hele leven voor zich heeft. We zijn testkonijnen in een groot experiment, zegt een ander meisje dat van geslacht is veranderd.

Het programma interviewt ook ouders die sterk kritisch staan tegenover de manier waarop hun kinderen, die het geslacht wilden veranderen, door de zorg zijn behandeld. Ze vertellen hoe het gezondheidspersoneel de kinderen geen vragen stelden over hun verlangens, maar hen simpel feliciteerden met hun beslissing en dingen zeiden als: “Gefeliciteerd, wat zijn jullie dapper”.

Bron:

Uppdrag granskning

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Steeds meer Scandinavische tieners betreuren hun geslachtsverandering – slechts weinigen durven het te vertellen

 1. Strike // april 4, 2019 om 09:37 //

  Het gebrek aan juiste diagnoses en het aanmoedigen van zware ingrepen zorgen voor veel ellende.

  Like

 2. De totale waanzin, laten we het daar op houden, en zeker de zweden die zijn totaal van het pad.

  Like

 3. CurvedAir // april 4, 2019 om 14:44 //

  Dat is Meer kinderenwel wat breder te trekken: steeds meer Scandinavische jongeren betreuren het feit dat ze in een Scandinavisch land wonen, waarbij we vooral aan Zweden kunnen denken.

  Meer blanke kinderen op de wereld zetten zodat de balans weer enigszins hersteld wordt na de fokstrategie van de nomaden?

  Dezelfde kinderen, die zich zullen moeten handhaven op geïslamiseerde scholen? Dezelfde kinderen die het moeten zien te redden in of in de nabijheid van derdewerld-ghetto’s? Dezelfde kinderen die de kans zullen hebben om het slachtoffer te worden van geimporteerde misdaad en verkrachting? Hetzelfde nageslacht, dat uit wanhoop naar verdovende middelen zal grijpen? Nazaten die waarschijnlijk nooit meer in aanmerking zullen komen voor een huurwoning? Jongens en meisjes die verraden zullen worden door politici, en zullen moeten leven als derderangsburgers in het land van hun voorouders? Kinderen die geconfronteerd zullen worden met de gigantische schulden die gemaakt zijn om de vreemdelingen-invasie te bekostigen? De hand op te houden voor een uitkering, in een land waarin de sociale fondsen worden aangewend ter meerdere eer en glorie van ingestroomde parasieten?

  Er is nog hoop voor Denemarken, Finland en Noorwegen, maar slechts een wonder kan Zweden nog redden.

  Like

 4. CurvedAir // april 4, 2019 om 15:26 //

  Hmm…, ja, die eerste zin is natuurlijk niet in orde: het gedeelte “Meer kinderen” moet er tussenuit.

  Like

 5. vonpuffelen // april 4, 2019 om 17:53 //

  Helemaal zelf laten betalen en het probleem is opgelost maar dat spoort niet met de agenda van de globalisten en dus zal het ook niet gebeuren.
  Geen nationaliteit en geen gender meer, de ideale slaaf is geboren.
  Nu moet ie alleen nog een tintje krijgen maar daar wordt ook hard aan gewerkt.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Steeds meer Scandinavische tieners betreuren hun geslachtsverandering – slechts weinigen durven het te vertellen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s