Nieuw

Multiculti-dromen worden nachtmerries: mensenjacht in het midden van Parijs

Waarom, zullen veel islamcritici zich afvragen, zijn homo’s, lesbiennes en trans zo vaak voorstanders van illegale migratie en islamverdedigers – weten ze niet dat zij de eersten zullen zijn die aan de bouwkraan hangen? Een video uit Parijs laat zien hoe werkelijk de achtergrond van deze vraag is.

Dit verhaal is zowel een verhaal over wat er echt tot ontluiking komt voor deze mensen en waar ze rekening mee moeten houden in het dagelijks leven van vandaag, als een verhaal over hoe de media met het onderwerp omgaan.

Multiculturele dromen eindigen in nachtmerries
Afgelopen zondag was er in Parijs een demonstratie tegen een nieuwe ambtstermijn van president Bouteflika. Volgens de Franse media demonstreerden enkele honderden mensen “in een vriendelijke sfeer” bij een “vriendelijke en familiale stemming”.

Een video die in Frankrijk in de sociale media circuleert, laat een ander beeld zien. Een beeld van horror. Een beeld dat multiculturele dromen zou moeten doen uiteenspatten: een 31-jarige transseksuele vrouw, Julia, wordt door de meute opgejaagd, betast, aangevallen, en met vuisten geslagen. Julia meldt aan de Franse media dat het losbarstte met de schreeuw “Maar jij bent een man!”.

Ze was op weg naar de Parijse metro. Daarbij was ze door de demonstratie gelopen. En ik denk bij mezelf: “Waarom loop je daar doorheen? Ben je gek?” Het was een stralende dag, in het midden van Frankrijk, in het midden van Europa, dacht ze, vertelt ze later. En sommigen van ons geloven nog steeds dat er geen verband bestaat tussen aanvallen en dadergroepen, dat zoiets “overal kan gebeuren”. Behoorde zij tot degenen die het als racistisch beschouwd om potentiële daders aan te duiden en hun eigen gedrag op hen af te stemmen?

Ze houden haar vast, iemand grijpt haar borst
Maar liefst drie mannen, “dappere” figuren als zodanig, stonden haar in de weg en beschrijven het begin voordat de video alles vastlegt. Ze probeert weg te lopen, te vluchten, maar te laat, ze houden haar vast, een van hen grijpt haar borst. Terwijl ze zijn hand wegduwt, haalt hij zijn penis eruit en eist seks. Ze slaagt erin om zich los te trekken, maar in de menigte die ze op de vlucht moet doorkruisen, wordt ze nog steeds beledigd, bekogeld, in het gezicht geslagen.

Dan begint de video. Slechts één jonge vrouw, zonder hoofddoek en zelfs in een minirokje, probeert haar bij te staan, ze probeert haar bij de arm weg te trekken, haar blik in de lucht lijkt smekend. Julia kijkt niet meer in haar richting, volledig in paniek scheurt ze zich af van de enige die haar wil helpen en is het volgende moment weer omsingeld. Ze wordt geduwd en met vuisten in het gezicht geslagen. De jonge demonstrante in minirokje is plotseling terug en probeert haar te beschermen. Tevergeefs. Toch is zij mijn heldin van de dag. Een beeld van absolute hulpeloosheid als deze jonge, slanke vrouw door de menigte wordt opgejaagd.

Redders die het niet zijn
Medewerkers van de Parijse transportdiensten redden haar dan. Maar wie denkt dat het voorbij is, heeft het mis. Ze wordt ook door hen seksistisch benaderd, beledigd als “Monsieur”, ze wordt ervan beschuldigd dat dit alleen zou zijn gebeurd vanwege de korte rok. Klassiek seksisme ontmoet transfobie. En wat als het geen klassiek seksisme was?

Welke nationaliteit denkt u dat deze werknemers hadden? De Fransen zijn, net als vrijwel alle Europeanen, voor transseksuelen in de overgrote meerderheid volstrekt onproblematisch. Dit geldt overigens ook voor Russen en Polen, in tegenstelling tot het beeld in onze media. De nationaliteit van deze daders? In het verslag van de Franse Huffington Post worden ze niet genoemd.

Medeverantwoordelijk media: Met beknopte waarheid
En dat is het tweede deel van het verhaal. Media en politiek correcte opinieleiders zitten in een dilemma dat fataal is. Voor ons, voor de slachtoffers. Enerzijds is transfobie vanuit hun gezichtspunt onaanvaardbaar, anderzijds proberen zij te vermijden dat de islamitische, Arabische achtergrond van de daders wordt genoemd.

De angst voor “instrumentalisering” en voor beschuldigingen van “racisme” verhindert het gebruik van duidelijke taal. Als deze video was gemaakt tijdens een evenement van de Rassemblement National le Pens, dan hadden we er in grote krantenkoppen over kunnen lezen. Zonder angst voor “instrumentalisatie”.

Deze media, die een deel van de gebeurtenissen verbergen, zijn dus medeverantwoordelijk voor verdere misdaden. Ze voorkomen dat de oorzaken worden aangepakt. En ze maken potentiële slachtoffers keer op keer duidelijk dat bepaalde dadergroepen ten onrechte als zodanig worden gezien. Wie dit gelooft, loopt dan ook als een herkenbare transseksuele vrouw door zo’n menigte heen.

De pijn voelt voor alle mensen hetzelfde
Het ergste, zegt Julia, is niet de pijn van fysiek geweld, maar de vernedering. En ik hoor de transhaters al kwaadaardig lachen en meedogenloos hun verkondigingen uiten.

Maar wat Julia heeft meegemaakt, deze transfobische aanval, is niet anders dan wat een vrouw voelt als ze seksueel wordt aangevallen. Je bent geen persoon voor de agressor, maar een object dat gedienstig moet zijn.

Negeren homo’s, lesbiennes en trans de dreiging?
De lezers hebben gelijk als ze deze vraag stellen. Zij zijn de eersten die aan de bouwkraan hangen. Maar alleen als eerste. Waar transseksuele vrouwen zich niet veilig kunnen bewegen, ziet het er niet veel beter uit voor alle vrouwen, noch voor joden. De laatste in de volgorde van de slachtoffers zijn dan mannen in hun “beste leeftijd”, d.w.z. degenen die zich het meest waarschijnlijk fysiek zullen verdedigen.

Het antwoord op deze vraag is echter anders dan veel lezers zouden denken. Veel homo’s, lesbiennes en transseksuelen zijn zich bewust over wat ze kunnen verwachten in een islamitische samenleving. Eén blik in de wereld is genoeg.

Maar door de “functionarissen”, dat wil zeggen de verenigingen en de boegbeelden in de media en de linkse partijen, ontstaat een heel andere publieke indruk. Maar daarvoor moet men weten dat de verenigingen afhankelijk zijn van de geldstroom die door de politiek wordt aangewezen. En velen anderen ook. Toen David Berger in zijn tijd als hoofdredacteur van de “Männer” de islam begon te bekritiseren, waren het juist deze kringen die de reclame stopten met de verklaarde wil om de onafhankelijke journalistiek te verstikken.

Transseksuele mensen tegen islamisering
Maar ze vechten terug, net als andere mensen. Vooral onder transseksuelen ligt het aandeel van de AfD-stemmers ruim boven het bevolkingsgemiddelde. Niet omdat het AfD zich in het bijzonder voor hen zou inzetten. Hier zijn er aanzienlijke tekorten en telkens weer individuele politici die het verschil tussen genderideologie en transseksualiteit niet of niet willen weten.

Maar ook voor andere partijen is onze groep, amper 100.000 mensen, niet bijzonder interessant. Het is dus van doorslaggevend belang dat de AfD op dit moment de enige kans biedt om de islamisering te stoppen en daarmee onze mensenrechten te beschermen. De wrede beelden van de video zullen anders over een paar jaar gemeengoed zijn.

Bron:

Multikulti-Träume werden zum Albtraum: Menschenjagd mitten in Paris

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Multiculti-dromen worden nachtmerries: mensenjacht in het midden van Parijs

 1. CurvedAir // april 4, 2019 om 11:02 //

  “Ja, maar wij zijn geen transgenders”, zullen de meeste autochtone Europeanen denken indien ze geconfronteerd worden met dergelijke nieuwsberichten. Vrouwen worden steeds vaker lastiggevallen, aangerand, geïntimideerd en verkracht. “Wellicht hebben ze het zelf uitgelokt”, zullen dezelfde lemmingen denken. Synagogen moeten worden bewaakt, terwijl joden steeds vaker worden aangevallen en uit Europa verjaagd. “Ja, maar wij zijn geen joden” zal hetzelfde misleide blanke volk denken. “We leven in een rechtsstaat, die dergelijke misdragingen afkeurt en berecht”, waarbij men de hoop richt op deugende mislukkelingen die het gemaakt hebben met hoge posities bij justitie.

  Het zijn echter de eerste scheuren in het weefsel van welvaart en welzijn, voortekenen van het komende armageddon dat zeker vóór 2030 zal gaan plaatsvinden. Het vertrouwen in justitie en politiek zal misplaatst blijken te zijn, want dezelfde lieden die de neergang veroorzaakt hebben zullen deze niet doen verdwijnen doch verergeren. Vertrouw er nooit op dat een rechter van PvdA of D66 signatuur (of in de nabije toekomst van Groen Links signatuur) een verkrachtende aapman of een megalomane zandschooier een adequate straf zal opleggen.

  Alles zal bedekt worden onder een deken van infantiliteit, oikofobie en welhaast suïcidale politieke correctheid.

  Nu zijn het nog de transgenders, LGBTQ-ers en de joden, binnen afzienbare tijd zullen er christenen en blanken het slachtoffer worden van mensenjacht, en de intensiteit zal toenemen – en wel in het oude continent, Europa.

  Kan deze tendens nog gekeerd worden? De blanke bevolking van Europa blijft stompzinnig hun hoop vestigen op dezelfde lieden díe het kwaad veroorzaakt hebben, als slachtoffers van pyromanie die hopen dat de brandstichters alsnog het vuur zullen doven.

  Dus vertrouwen we op Rutte (hij is immers van de VVD), stellen we de Rotschild loopjongen Macron aan als president van Frankrijk, en houden we volksverraadster Merkel stevig in het zadel. “Gezamenlijk zullen we de problemen wel oplossen, dus is een unie van Staten de oplossing, de EU”.

  Kortweg: de tendens zal niet gekeerd worden. Parasitaire woestijnvolkeren planten zich – op onze kosten – voort als de spreekwoordelijke konijnen en nemen het ooit voortvarende Westen geleidelijk aan over, elke dag een beetje meer. Zo heeft de parasiet zich inmiddels een plaats verworven in het parlement alwaar we een Marokkaanse zien als kamervoorzitter, en de islamiet notabene zijn eigen politieke partij heeft, DENK. Ook de reguliere politieke partijen huisvesten al diverse indringers annex profiteurs als ‘kamerlid’. Grote steden zoals Rotterdam en Arnhem hebben al een islamiet als ‘burgemeester’.

  Armageddon is coming, be prepared.

  Liked by 3 people

 2. Gladiator // april 4, 2019 om 11:26 //

  @CurvedAir,

  Wowwwwww, beste…….,

  De oprechtheid gebied mij te zeggen dat uw reactie voor mij een ware verademing is met daarbij de opmerking dat ik het zelf absoluut niet beter had kunnen verwoorden m.a.w. chappeau!!!!

  Het wachten is nu gewoon op de megaklapper en die kan voor mij niet vroeg genoeg meer komen, het liefst vandaag nog, hoe eerder hoe beter want dan hebben we misschien nog een hele kleine kans om het tij te keren alhoewel ik daar steeds minder in begin te geloven.

  Er zullen vele vele koppen gaan rollen onder de burgerbevolking waarbij ik dan wel hoop dat ik nog even in den Haag langs kan gaan om een en ander op orde te brengen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gegroet beste,

  Gladiator

  Liked by 4 people

 3. Willem // april 4, 2019 om 14:02 //

  CurvedAir, fantastisch verwoord. Ook ik had het niet beter kunnen zeggen. De vraag is hoe lang het gaat duren voordat de mainstream het door heeft en dan nog wat zijn ze bereid te doen. Ik ben ook bang dat merkel en co. de zaakjes zo geregeld hebben dat als de grote meute het door heeft de voldongen feiten dusdanig zijn dat er geen weg meer terug is. Of het wordt heel chaotisch en dan is Erdogan er ook nog met zijn 5de arm en zijn Ottomaanse rijk dat hij in 2023 wil herstellen. Armageddon, ja want het kan niet anders dan dat de pleuris gaat uitbreken, ik voel het, mijn instinct zegt mij ook dat ik me moet voorbereiden en daar ben ik mee bezig, helaas.

  Liked by 3 people

 4. CurvedAir // april 4, 2019 om 14:17 //

  Met dank aan Rommel, Gladiator en Willem voor de positieve reacties.

  Like

 5. RAL9010 // april 4, 2019 om 15:54 //

  @CurvedAirShill,

  ”Synagogen moeten worden bewaakt, terwijl joden steeds vaker worden aangevallen en uit Europa verjaagd.”

  Zal niet de eerste keer zijn hoor. Moslims en OOK Joden hebben niets te zoeken in Westerse landen, mogen ook oprotten wat mij betreft.

  Like

 6. RAL9010 // april 4, 2019 om 16:00 //

  And Liked by Rommel. : (

  Did the desert fox had sand in his eyes?

  Like

 7. Maar wie heeft nou gemaakt dat ‘we’ er niks van mogen zeggen?

  Like

 8. Ze vertonen inderdaad koekoek-gedrag…

  Like

 9. CurvedAir // april 4, 2019 om 20:23 //

  Zal niet de eerste keer zijn hoor. Moslims en OOK Joden hebben niets te zoeken in Westerse landen, mogen ook oprotten wat mij betreft.
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  @RAL9010 (welke kleur mag dat wel zijn?)

  Dat werd ook niet betwist, alleen wat opvalt is dat zij niet door de rechtmatige eigenaren van West-Europa verjaagd worden, maar door fanatieke kolonisten die hier op misplaatste gronden zijn toegelaten. Als er bij jou thuis een gekleurde zwerver binnendringt, zou je het dan terecht vinden dat deze verjaagd zou worden door een andere gekleurde zwerver die bij jou thuis ook niets te vertellen heeft?

  Had je iets willen suggereren met dat ‘Shill”..?

  Like

 10. Ik waarschuw hier al jaren voor en zoals Willem zegt: Alleen mijn instinct zegt mij dat het tussen nu en 5 jaar zal gebeuren.
  Dan hebben de EU en nationale overheden het voor elkaar.
  Het zal een ongekend wrede strijd worden, linkSS tegen rechts moslim tegen de westerse mens en natuurlijk zullen de eerste slachtoffers zoals altijd, de vrouwen, kinderen, ouderen de zwaarste klappen krijgen.
  Vluchten kan dan iet meer dus wie kan, vlucht nu, want wachten op de overheden voor bescherming is wachten op de duivel die opeens jesus is geworden! Gaat niet gebeuren.
  Het mooie Europa wordt weer het slagveld en zal nooit meer hetzelfde worden.
  Met tranen in mijn ogen moet ik vluchten omdat de eigen overheden door laf volgen van Merkel hun volk offeren.
  En WEER is het Duitsland.

  Like

 11. RAL9010 // april 5, 2019 om 17:26 //

  Dat is een hele mooie kleur, WIT.

  Waar ik een probleem mee heb is dat je Joden in een slachtoffer rol plaatst. Dit is een fabeltje.

  Als je beweert dat dit wel het geval is dan ben je behoorlijk aan het Shillen ja.
  Wie en welke organisaties hebben die fanatieke kolonisten die hier op misplaatste gronden zijn toegelaten, toegelaten? : )

  Communisten en Cultuur Marxisten (Joods) hebben het op dit moment voor het zeggen in ons land, en niet niet alleen ons land. The US is een perfect voorbeeld. Joden en Joodse lobbys hebben een gigantische invloed in Amerikaanse politiek en media en gebruiken dit als wapen tegen de blanke bevolking.

  Voorbeeld. Media US, Joodse eigenaren. (Anti-Blank)

  New York Times, Washington Post, CNN, ABC, CBS, VOX, VICE NEWS, BuzzFeed, HuffPost, The Guardian, etc etc.

  Voor de rest ben ik het volledig eens met je betoog, alleen mag je Joden vervangen voor: ”Blanke mensen,” zij zijn de echte slachtoffers, de echte gediscrimineerde minderheid.

  (Projecteren)
  Je bent intelligent genoeg om dit te weten en het in de juiste context te plaatsen vandaar dat ik je een Shill noemde, niet geheel ongegegrond toch? Het is tevens ook niet de eerste keer dat ik dergelijke reacties van jou tegenkom op Fenixx betreft Joden, vandaar mijn reactie.

  Like

 12. CurvedAir // april 5, 2019 om 19:05 //

  @RAL9010

  Je vindt wit een mooie kleur, doch ik prefereer blank, wat eveneens de oorspronkelijke aanduiding is van ons volk. Eventuele politiek correcte duiding als diametraal tegenovergestelde van zwart accepteer ik niet.

  Verder is het de invulling van de prioriteitenagenda: nogal wat buurten met sociale huurwoningen zijn verziekt door de komst van moslims, terwijl joden hierbij nauwelijks in beeld komen ofschoon ze hier ook niet thuis horen. Ik ga immer uit va racialistische principes, zodat elk volk slechts thuishoort in het eigen land.

  Verder is het slechts een droge constatering: er zijn synagoges in Nederland, en die dienen bewaakt te worden tegen agressies van moslims, die hier in beginsel ook slechts te gast zijn. Doch de kosten komen voor het leeuwendeel ten laste van de oorspronkelijke blanke bevolking.

  Het was een dom en onhaalbaar idealisme om hier alle volkeren van de wereld te willen huisvesten, en dat is om het jou wat te verduidelijken inclusief de joden die niet meer zijn dan een aparte klasse van de Arabieren.

  Like

 13. Het is en blijft een vent!
  Meneer!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Multiculti-dromen worden nachtmerries: mensenjacht in het midden van Parijs – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s