Nieuw

Kijk: Asielzoekers steken dakloze man neer

Op het Berlijnse metrostation Schönleinstraße werd eind februari opnieuw door asielzoekers een moordaanslag gepleegd op een dakloze. Een van de daders stak de dakloze man meerdere malen met een mes in zijn rug.

Pas nu is bekend geworden dat er op 20 februari 2019 in het Berlijnse metrostation Schönleinstraße opnieuw een wrede aanval op een dakloze plaatsvond. Twee asielzoekers klampten eerst de 29-jarige dakloze man in het Arabisch aan en achtervolgden de man die aan de aanvallen wilde ontsnappen. Een van de twee aanvallers trok plotseling een mes en stak de 29-jarige, die in paniek op de vlucht was, achter in zijn rug. Hij stortte door de vele messteken neer, sleepte met zijn laatste kracht zichzelf nog een paar meter voort voordat het laatste stukje kracht verdween en instortte.

Verschillende ooggetuigen van de aanval grepen onmiddellijk massaal tegen de twee asielzoekers in, die hun slachtoffer lieten gaan en vervolgens vluchtten. De messteker werd op grond van de zeer nauwkeurige beschrijving van de dader kort na het misdrijf door de politie gearresteerd. Ondanks de talrijke messteken wordt hij niet voor moordpoging aangeklaagd, maar alleen voor ernstig lichamelijk letsel en poging tot doodslag.

De video van de moordpoging, die tot dusver door de politie niet in aanmerking werd genomen bij het onderzoekswerk (of werd toegestaan), zou nu echter toch worden geëvalueerd. De dakloze man kon dankzij een spoedoperatie worden gered; de moordpoging door een asielzoeker met een mes was gelukkig voor het slachtoffer ditmaal niet succesvol.

Bron:

Mordversuch an Obdachlosen auf dem U-Bahnhof Schönleinstraße

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Kijk: Asielzoekers steken dakloze man neer

 1. Jack vanderVeen // april 4, 2019 om 17:27 //

  Wanneer is Merkel Schwein aan de beurt?

  Like

 2. Schandelijk! Wat denken ze wel? Dat zij meer waard zijn dan deze man of wat? Dat ze zich dit permitteren, zegt al genoeg…tuig van de richel…straffen en eruit flikkeren…

  Like

 3. Mooi hè, diversiteit…

  Like

 4. trebor2110 // april 4, 2019 om 23:25 //

  De messteker werd op grond van de zeer nauwkeurige beschrijving van de dader kort na het misdrijf door de politie gearresteerd.
  ????? beetje vreemde zin .

  Like

 5. alwine kerkhof // april 5, 2019 om 12:40 //

  En maar filmen!

  Like

 6. …en wat is die islam toch vredig en verrrrrrrrrrijkend….zal wel weer cultuur zijn.
  Bij moord worden asielzoekers vrijgesproken door de door merkel-stasi geinstrueerde rechters; accute psychose, zelfverdediging, cultuur, en zo….

  Like

 7. …en wat is die islam toch vredig en verrrrrrrrrrijkend….zal wel weer cultuur zijn.
  Bij moord worden asielzoekers vrijgesproken door de door merkel-stasi geinstrueerde rechters; accute psychose, zelfverdediging, cultuur, en zo….

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Kijk: Asielzoekers steken dakloze man neer – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s