Nieuw

Islamieten gearresteerd in Parijs – beraamden gruwelijke slachting kleuterschoolkinderen

De twee mannen in 20-jarige leeftijd werden eind maart gearresteerd. Zij worden vervolgd wegens plannen voor terroristische daden tegen een kleuterschool en politie. Een van de mannen zou in het verleden bekend moeten zijn geweest bij de Franse veiligheidsdienst.

De man die de opsporingsambtenaren beschouwen als een drijvende kracht achter de planning, gaf na de arrestatie toe dat hij naar een kleuterschool wilde gaan, de kinderen wilde aanvallen en vervolgens gijzelaars wilde nemen totdat de politie zou komen om hen te proberen te vermoorden. Hij sprak ook zeer lovend over de terrorist Mohamed Merah, de islamist achter de dood van Franse soldaten, leraren en kinderen op een joodse school in 2012.

De veiligheidsdienst had de man sinds 2015 onder toezicht toen hij de radicale jihadistische beweging benaderde. Kort nadat hij bekend had gemaakt dat hij op zoek was naar wapens besloot de politie hem te arresteren, eraan toevoegde dat zijn complot op het moment van zijn arrestatie nog geen concrete planning had bereikt.

Volgens de Franse minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner heeft de veiligheidsdienst het afgelopen jaar vijf ernstige terroristische aanslagen voorkomen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Islamieten gearresteerd in Parijs – beraamden gruwelijke slachting kleuterschoolkinderen

  1. Alles wat bekend is bij dit soort organisaties preventief opsluiten en voor de rest van hun leven op pizza dieet.
    Dat is het enige dat bij deze duivels knechten helpt.
    Of de goedkope oplossing.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Islamieten gearresteerd in Parijs – beraamden gruwelijke slachting kleuterschoolkinderen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s