Nieuw

Illegale immigrant stak zijn vriendin dood: “Ze zei dat mijn penis te klein was”

Daban probeert in de rechtszaal zijn gezicht voor de fotografen te verbergen. .

De 40-jarige Daban K, illegale immigrant uit Irak, is in Oostenrijk veroordeeld voor het vermoorden van zijn vriendin. Toen ze hem afgelopen herfst bekritiseerde omdat hij een te kleine penis had en geen haar op zijn borst had, vermoordde hij haar met een mes.

Daban kwam in 2005 naar Oostenrijk, maar werd in 2011 zijn verblijfsvergunning ingetrokken na het plegen van misdaden in het land, waaronder afpersing en prostitutie. Sindsdien is hij illegaal gebleven.

De eerste weigering van de asielaanvraag ontving Daban in hetzelfde jaar dat hij in Oostenrijk aankwam, maar de uitzetting kon om redenen van bescherming niet worden afgedwongen. De afschuwelijke moord heeft bij de Oostenrijkers een debat op gang gebracht over het functioneren van het asielbeleid van het land.

De rechtbank in Wenen heeft Daban nu veroordeeld voor de moord op vriendin Nagsha, moeder van vijf kinderen. De straf is levenslange gevangenisstraf. Tegen het vonnis kan echter nog steeds beroep worden aangetekend.

Daban was bij Nagsha ingetrokken, die beloofde hem te verbergen voor de Oostenrijkse autoriteiten en hij had verklaard dat hij van plan was met haar te trouwen.

Toen ze doodgestoken werd aangetroffen, beweerde Daban eerst dat ze zichzelf met het mes had verwond, maar gaf vervolgens toe dat hij haar met minstens vier messteken in de keel had omgebracht.

Het was in verband met een ruzie met de vriendin dat Daban zijn plannen voor haar van huwelijk tot moord veranderde. Tijdens de ruzie bekritiseerde Nagsha hem omdat hij te veel hasj had gerookt, maar ook omdat hij geen haar op zijn borst had en omdat hij een te kleine penis had.

De kritiek op zijn gebrek aan mannelijkheid werd te veel voor Daban, die zich beledigd voelde en besloot dat Nagsha moest sterven. Daban heeft het motief van zijn moord tijdens een gesprek met een psychiater voor het proces verteld.

Hij beweert echter dat de moord heeft plaatsgevonden in zelfverdediging, dat Nagsha hem eerst met het mes bedreigde en zei: “Ik zal je doden omdat je geen echte man bent”. Daban stelt dat het “zwart werd voor zijn ogen”, het mes afpakte en “in blinde woede” op Nagsha inhakte.

Buren die Nagsha om hulp hoorden schreeuwen rende te hulp maar kwamen te laat. Toen ze de ontgrendelde deur naar het appartement opendeden, zagen ze hoe Daban de vriendin doodde, een aantal meubels op het levenloze lichaam gooide en vervolgens rustig het appartement verliet.

Op het moment van de moord werd Daban al gezocht door de politie, verdacht van een ernstige mishandeling.

Bron:

Illegal immigrant stabbed his fiancée to death in Austria when she mocked him for having a small penis
Illegal invandrare mördade flickvännen: ”Hon tyckte jag hade för liten penis”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Illegale immigrant stak zijn vriendin dood: “Ze zei dat mijn penis te klein was”

 1. Yvonne // april 4, 2019 om 19:48 //

  Ach hij was beledigd maar erg voor die vrouw en 5 kinderen geen moeder meer,haar naam is ook niet echt Oostenrijks
  Had dan eentje uit Nigeria ofzo genomen succes verzekerd triest maar wie gaat er nou met een Irakees om? Destijds waar ik woonde zat er ook 1 achter me aan was getrouwd en 4 zonen
  Hij was ook op zijn pik(je) getrapt dat ik hem niet moest
  Ik had waar ik nu woon eten besteld 3x raden wie de bezorger was, de Irakees !!

  Like

 2. Jack vanderVeen // april 4, 2019 om 21:43 //

  Nu weten we nog niet of die lul inderdaad een kleine penis heeft.
  Kwestie van waarheid of nepnieuws. Bij dat laatste: nepnieuws moet afgestraft worden.

  Like

 3. Yvonne@ Ja dat vind ik ook raar, heb ik zelf onlangs meegemaakt, zijn ze getrouwd en zitten ze achter je aan…ik heb hem beleefd uitgelegd dat ik nooit met getrouwde mannen afspreek…wat ook gewoon de waarheid is 🙂

  Like

 4. trebor2110 // april 4, 2019 om 23:18 //

  ze zei , je bent een grote lul maar je penis is erg klein .

  Like

 5. Mischien had zijn vriendin liever een paard .

  Like

 6. skeeter // april 5, 2019 om 01:23 //

  “Had dan eentje uit Nigeria ofzo genomen succes verzekerd”
  Is dat succes voor aids of succes voor de stink neger Yvonne? , hoe kan je zelfs in de buurt van zon stinkdier komen laat staan je laten neuken door een woestijn rat.

  Like

 7. Langejan // april 5, 2019 om 07:37 //

  Yvonne@
  Succes verzekerd? Je hebt zeker goed ervaring met negers uit Afrika. Heb je je bloed laten onderzoeken?

  Like

 8. Als u een micro-penis heeft, moet u dat niet op anderen afreageren.

  Like

 9. alwine kerkhof // april 5, 2019 om 12:51 //

  Penis nijd.noemen we dat.

  Like

 10. Pinkeltje heeft zoals gewoonlijk ook weer eens een te kort lontje!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Illegale immigrant stak zijn vriendin dood: “Ze zei dat mijn penis te klein was” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s