Nieuw

Duitsland zal IS-terroristen hun staatsburgerschap ontnemen

In de toekomst zal Duitsland de IS-terroristen hun staatsburgerschap ontnemen. Dit is duidelijk gemaakt nadat de minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer en de minister van Justitie Katarina Barley het eens waren geworden over een nieuw wetsvoorstel.

De Duitse coalitieregering heeft nu overeenstemming bereikt over een wetswijziging die islamitische terroristen in de toekomst hun Duitse staatsburgerschap zal laten verliezen.

“Iemand die naar het buitenland gaat en deelneemt aan een strijd voor een terroristische beweging heeft Duitsland en zijn fundamentele waarden de rug toegedraaid”, schrijft de regering in een verklaring, aldus Deutsche Welle.

De nieuwe wet zal echter niet met terugwerkende kracht worden toegepast, wat betekent dat de 300 terroristen die al naar het land zijn teruggekeerd of die in Syrië gevangen zitten, niet door de wet worden getroffen.

De wetgeving moet ook alleen van toepassing zijn op mensen met een dubbele nationaliteit. Men is dus niet bereid om terroristen staatloos te maken.

Ook minderjarigen vallen niet onder het amendement.

Bron:

Germany approves stripping dual national terrorist fighters of citizenship

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitsland zal IS-terroristen hun staatsburgerschap ontnemen

  1. Republikein // april 5, 2019 om 09:37 //

    Aus ra dier en toen nam men geen halve maatregelen.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Duitsland zal IS-terroristen hun staatsburgerschap ontnemen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s