Nieuw

Wraak? Hongaarse zou Tunesiër hebben vermoord en in stukken gezaagd

Foto ter illustratie.

In de Hongaarse media wordt melding gemaakt van een bloedige misdaad die naar verluidt in Wenen heeft plaatsgevonden. Volgens het onderzoek zouden een 32-jarige Tunesische gastarbeider en zijn Hongaarse vriendin (27) op 24 februari een ruzie hebben gehad in hun gezamenlijke appartement in Wenen.

Volgens berichten in de media was de Noord-Afrikaan in het verleden vaak gewelddadig tegen zijn partner. Maar deze keer zou ze hem met een keukenmes hebben aangevallen en op haar vriend hebben ingestoken.

Lichaam verminkt en naar Hongarije gebracht
De Hongaarse vrouw scheidde hoofd, handen en benen van de romp van haar slachtoffer en stopte de lichaamsdelen in een koffer. Nadien zou ze deze door middel van een car sharing-dienst naar Hongarije hebben gereden.

In haar woonplaats Jaszladany zou ze haar moeder in vertrouwen hebben genomen. In plaats van naar de politie te gaan, probeerden de twee vrouwen de moord te verhullen, kochten ze zoutzuur en probeerden ze het lichaam van de Tunesiër op te lossen.

Slachtoffer in vuilniszakken gestopt
Deze poging mislukte echter en de Hongaarse vrouwen stopten de resten in vuilniszakken en voerden ze af bij een irrigatiekanaal in Jaszalsoszentgyörgy.

Fietsers ontdekten de vuilniszakken met de inhoud. Het lichaam was snel geïdentificeerd. De twee vrouwen werden aangehouden en hebben bekend.

Bron:

Horror in Wien: Ungarin soll Tunesier getötet und verstümmelt haben

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Wraak? Hongaarse zou Tunesiër hebben vermoord en in stukken gezaagd

  1. Jack vanderVeen // april 3, 2019 om 18:02 //

    Je mag het niet schrijven, noch zeggen. Maar gelukkig is er nog geen gedachten politie actief.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Wraak? Hongaarse zou Tunesiër hebben vermoord en in stukken gezaagd – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s