Nieuw

Turk die zijn kinderen beestachtig afslachtte in ziekenhuis overleden

Zoals eerder door Fenixx gemeld vond begin maart in de Duitse stad Bielefeld een bijzonder wrede misdaad plaats. Een Turk vermoordde zijn eenjarige zoon en zijn tweejarige dochter met een mes. Volgens verschillende berichten in de media zou hij de keel van zijn twee kleine kinderen in bed hebben doorgesneden.

De migrant probeerde vervolgens zelfmoord te plegen. Hij stierf enkele dagen later in een ziekenhuis in Bielefeld en was tot aan het einde van zijn leven niet aanspreekbaar.

Smeekte voor zijn eigen leven
De moeder van de kinderen was bij de misdaad niet aanwezig. Volgens de informatie van “Bild” had ze echter weken eerder contact opgenomen met de politie omdat ze van plan was een scheiding aan te vragen en bang was voor de “agressiviteit van haar levenspartner”.

Nadat hij zijn kinderen had afgeslacht en zichzelf had verwond, zou de dader 911 hebben gebeld en om zijn redding hebben gesmeekt. Daarnaast bekende hij ook de moorden.

Gestorven aan “snijwonden”
Brisant: In veel Duitse media wordt beknopt gezegd dat de kleine kinderen “aan snijwonden zijn overleden”. Het feit dat zij op wrede wijze door hun eigen Turkse vader zijn vermoord, wordt niet in de krantenkoppen genoemd – waarover ook veel sociale media-gebruikers verontwaardigd zijn.

Bron:

Mordverdächtiger Vater im Krankenhaus gestorben

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Turk die zijn kinderen beestachtig afslachtte in ziekenhuis overleden

  1. Weer wat vuil minder!!

    Like

  2. Jack vanderVeen // april 3, 2019 om 18:05 //

    Gelukkig is het hem uiteindelijk dan toch gelukt om zichzelf om het hoekje te helpen.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Turk die zijn kinderen beestachtig afslachtte in ziekenhuis overleden – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s