Nieuw

Rusland leidt in de verwelkoming van etnisch-Europese vluchtelingen

Rusland is een van de landen die bereid zijn om te profiteren van de blanke vlucht uit de puinhoop die van het Westen is geworden. Hongarije voert een beleid dat het voor noodlijdende Europeanen gemakkelijk maakt om zich te hervestigen, te investeren en bij te dragen aan de groeiende welvaart. Veel Duitsers, Britten en andere EU-burgers verkopen nu hun bezittingen en verplaatsen zich naar het oosten, waar de oude normen en waarden de overhand hebben.

Een delegatie van 30 Zuid-Afrikaanse Boer-families is aangekomen in de Russische landbouwgordel in de regio Stavropol, rapporteert Rossiya 1 tv-zender. De groep zegt dat ze thuis geconfronteerd worden met gewelddadige aanvallen en doodsbedreigingen.

Tot 15.000 Boeren, afstammelingen van Nederlandse kolonisten in Zuid-Afrika, zijn van plan om te midden van toenemend geweld als gevolg van de plannen van de regering om hun land te onteigenen naar Rusland te verhuizen, aldus de delegatie.

– Het is een kwestie van leven en dood, er zijn aanvallen op ons. Het is tot op het punt gekomen dat de politici een golf van geweld aanwakkeren. Het klimaat hier [in de regio Stavropol] is gematigd en dit land is door God geschapen voor de landbouw. Dit alles is zeer aantrekkelijk, zegt Adi Slebus aan de media.

De nieuwe Zuid-Afrikaanse regering, onder leiding van president Cyril Ramaphosa, heeft zich voorgenomen om het sinds de 16e eeuw land in bezit van blanke boeren te confisqueren en aan de zwarte burgers van het land te geven.

Het Zuid-Afrikaanse landbouwparadijs is niet gediend van de etnisch-Europese vluchtelingen van religieuze en politieke vervolging die zich gedurende 500 jaar in Zuid-Afrika vestigden.

Op de vlucht voor religieuze en politieke onrust veranderden de etnische Europeanen – Britten, Fransen, Nederlanders, Duitsers, Portugezen, Spanjaarden en Belgen, om er maar een aantal te noemen – de wildernis in een landbouwonderneming met een graanschuur die wedijverde met die van de Verenigde Staten. Hetzelfde kan niet gezegd worden van de migrerende negers van zwart Afrika, die in latere jaren de stammenoorlog en de slavernij tussen stammen ontvluchtten om te profiteren van de industrie en het ondernemerschap van de blanke man.

Het huidige Zuid-Afrikaanse regime, gesteund door de politieke- en media-elite van de Verenigde Staten en West-Europa, heeft verklaard dat het een einde zal maken aan wat het de erfenis van de apartheid noemt, waar het grootste deel van Zuid-Afrika’s agrarische gebied nog steeds in handen is van de blanke bevolking.

Rechtenorganisaties hebben aangegeven dat het initiatief oproept tot geweld. Volgens gegevens van de minderheden Rechten Organisatie AfriForum waren er in 2016-17 in Zuid-Afrika 74 boerenmoorden en 638 gewelddadige aanvallen, voornamelijk tegen blanke boeren.

Rusland heeft 43 miljoen hectare ongebruikte landbouwgrond. Het land is onlangs begonnen met het verstrekken van gratis land aan Russische burgers om landbouw te bedrijven. Het programma voor het weggeven van land, dat in 2014 van start ging, is een groot succes geworden.

Bron:

RUSSIA LEADS IN WELCOMING ETHNIC-EUROPEAN REFUGEES

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Rusland leidt in de verwelkoming van etnisch-Europese vluchtelingen

  1. De Russen zijn een stuk verstandiger dan de decadente Europese *Lelijk woorden*

    Liked by 1 persoon

  2. Heel goed, zowel van de Russen als van de blanke vluchtelingen

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Rusland leidt in de verwelkoming van etnisch-Europese vluchtelingen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s