Nieuw

Nederlandse diplomaten wilden jihadisten importeren ‘in het belang van de nationale veiligheid’

Nederlandse diplomaten hebben twee jaar geleden informatie uitgewisseld met Turkije en het Vrije Syrische Leger met als doel vier mannelijke Nederlandse jihadisten uit Syrië “gecontroleerd” naar Nederland te halen en ze hier te vervolgen zo snel mogelijk los te laten op de bevolking.

Met het oog op de nationale veiligheid is het van belang deze personen (…) actief bijstand te verlenen om ze onder begeleiding te laten terugkeren naar Nederland”, betoogt hij. Volgens hem is het bovendien de taak van Buitenlandse Zaken iedereen te helpen “ongeacht wat ze gedaan hebben“.

Dat blijkt uit een reconstructie van de NOS op basis van mailwisselingen van ambtenaren van Buitenlandse Zaken en Justitie en Veiligheid die de NOS heeft gekregen in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur en uit gesprekken met betrokkenen.

NOS >>

Want als je de jihad in Syrië met een half miljard steun niet kunt laten slagen, wie zegt dat het dan hier ook niet wil lukken? Laten we in het belang van de nationale veiligheid jihadisten importeren….

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Nederlandse diplomaten wilden jihadisten importeren ‘in het belang van de nationale veiligheid’

 1. koddebeier // april 3, 2019 om 17:49 //

  Trap dat diplomaten krapuul de gevangenis in !!

  Like

 2. Chegar // april 3, 2019 om 18:44 //

  Gestoorde duivels enge trekjes. Multi culti blanke freak duivels.

  Like

 3. Ja net als die landverraadster van het Rode kruis die de vrouwen en kinderen wilt begeleiden. Nogmaals gewoon de Koerden een mooi bedrag geven en ze af laten knallen. Getraumatiseerd en nog steeds gek op de Jihad.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Nederlandse diplomaten wilden jihadisten importeren ‘in het belang van de nationale veiligheid’ – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s