Nieuw

Joods schurkenbedrijf controleert internet dating

Wat hebben Chemistry.com, Match.com, People Media en Tinder gemeen? Alle datingservices, evenals een aantal andere, zijn eigendom van dezelfde Joodse holding.

Online dating diensten zijn een vast en sterk onderdeel geworden van de manier waarop mannen en vrouwen elkaar ontmoeten in de hedendaagse samenleving. Apps zoals Tinder hebben wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers en worden door sommigen beschreven als een gemakkelijke manier om interessante mensen in hun omgeving te ontmoeten, terwijl ze in de praktijk worden gebruikt als een seksdatingservice waar prostitutie veelvuldig voorkomt.

Studies hebben aangetoond dat het gebruik van online dating diensten in veel gevallen bijdraagt van een laag gevoel van eigenwaarde en een slechte psychische toestand tot moeilijkheden bij het creëren van zinvolle relaties en de vorming van serieuze en bindende liefdesrelaties.

Critici stellen dat Tinder een decadente cultuur van consumptie in tijdelijke seksuele relaties heeft gecreëerd, waar men op een oppervlakkige manier – door ja of nee te zeggen tegen een persoon op basis van een profielfoto – voortdurend op zoek is naar nieuwe seksuele partners.

Een bedrijf dat honderden miljoenen verdient in de dating-industrie, is de holdingmaatschappij InterActiveCorp (IAC) – ironisch genoeg met dezelfde initialen als de Israëlitische lobbyorganisatie Israeli-American Council – die de volgende datingservices bezit en beheert:

BlackPeopleMeet.com
Chemistry.com
Delightful
FriendScout24
HowAboutWe
Match.com
Meetic Group
OkCupid
OurTime
People Media
PlentyOfFish
Tinder
Twoo

Vooral Tinder en Match.com zijn grote en dominante diensten in de dating-industrie, waar deze laatste sinds 1995 met meer dan acht miljoen gebruikers bestaat. Tinder is ’s werelds populairste dating-app en wordt gebruikt zoals hierboven vermeld door naar schatting 50 miljoen mensen die op basis van hun profielfoto’s ja of nee “swipen” naar gebruikers in hun omgeving.

De raad van bestuur van de IAC wordt geleid door de joden, Barry Diller, voorzitter en Victor Kaufman, vice-voorzitter. Verder bestaat het bestuur uit Chelsea Clinton – dochter van Bill en Hillary Clinton – evenals Bryan Lourd en de Joden Edgar Bronfman Jr., Michael Eisner, Prins Alexander von Furstenberg, Bonnier Hammer, Joey Levin, David Rosenblatt, Alan Spoon en Richard F. Zannino. Van de in totaal twaalf bestuursleden zijn er tien Joden, waaronder de voorzitter en vice-voorzitter.

De sekssite Tinder werd in 2012 gelanceerd door de Joden Sean Rad en Justin Mateen uit Los Angeles, samen met Jonathan Badeen, en werd enkele jaren later agressief opgekocht door IAC – een procedure waar de holding zich berucht mee heeft gemaakt.

– We maakten ons altijd zorgen over de reputatie van de IAC vanwege het negeren van de bindende contracten en het doen alsof de regels niet op hen van toepassing waren. Maar we konden ons nooit voorstellen hoe ver ze bereid waren te gaan als het ging om het bedriegen van iedereen die Tinder bouwde, klaagde Sean Rad tijdens de rechtszaak.

Bron:

Wikipedia: IAC (company)
Wikipedia: Tinder (app)
Wikipedia: Match.com
Meet the Jewish founders of Tinder
Tinder founders sue parent companies Match and IAC for at least $2B
Are Dating Apps Damaging Our Mental Health?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s