Nieuw

Gevangene die IS-beelden verspreidde van onthoofdingen van kinderen, vrijgesproken van aanzetten tot terrorisme

De gekte kent geen grenzen. Het bejubelen van de radicale islam en het verspreiden van filmpjes waarin opgeroepen wordt om te strijden aan de zijde van ISIS, is volgens de rechter niet ‘aansporen tot terrorisme’.

HLN:

In de gevangenis van Leuven Centraal plaatste Said E. van 15 tot 23 september 2016 op zijn profiel op Facebook posts die terroristische misdrijven zouden kunnen aanmoedigen.

Het ging onder meer over een overlevering van de profeet Mohamed met de afbeelding van de zwarte vlag van terreurbeweging IS, waarin mensen worden opgeroepen om deel te nemen aan de jihad. In een andere video van IS werden mensen afgeslacht als schapen met een oproep te strijden aan de zijde van de terreurbeweging.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Trackback / Pingback

  1. Gevangene die IS-beelden verspreidde van onthoofdingen van kinderen, vrijgesproken van aanzetten tot terrorisme – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s