Nieuw

Geen Russische inmenging bij EU verkiezingen – wel inmenging van de EU die 33 miljoen inzet voor EU-propaganda

De EU heeft een Brit, van dat eilandenrijk dat uit de EU wil, aangezocht om het geld te verpissen; Stephen Clarke.

We hebben gekeken naar succesvolle campagnes, die van Trump, ­Macron, Brexit: hoe werken die?‘, citeert de Volkskrant de Brit.

De campagne van Macron valt volgens Fenixx het best te illustreren met één foto:

Het opkomstpercentage van de verkiezingen voor het EU-parlement daalt al sinds de EU:

Je zou zelfs kunnen stellen dat bij een opkomst onder de 50% er simpelweg geen mandaat meer is en de club zichzelf af zou moeten schaffen.

Nadat vorige week Manfred Weber, de belangrijkste kandidaat van de Europese Volkspartij (EVP) voor de EU-verkiezingen al zei dat hij de financiële vergoedingen voor EU-kritische partijen wil annuleren, zet de EU nu 33 miljoen in voor pro-EU propaganda. Hoe is dat géén inmenging, Kajsa Ollongren?

De kwesties die veel burgers bezighouden – klimaatverandering, migratie, bescherming buitengrenzen, duurzame economie, banen, jeugdwerkloosheid – zijn in hoge mate Europese kwesties. Alleen lost een lidstaat die niet op“, meldt de Brit in de Volkskrant, die kennelijk gemist heeft dat de 28 landen samen met hun Frontex veerdienst voor Afrikanen de invasie niet opgelost, maar verergerd hebben en dat Salvini het in zijn eentje juist wél oplost.

‘Mijn mandaat komt van het parlementsbestuur. Dat heeft gezegd: de campagne moet het belang van de EU benadrukken, wat ze doet voor de burger. Dus ja, het is een pro-Europese campagne, maar we maken er geen halleluja-Europa-vooruitverhaal van. Geen propaganda maar feiten: als u effectief beleid wilt voor klimaat, migratie en duurzaamheid, ga dan stemmen. Ik daag iedereen uit aan te wijzen waar we liegen. Dat doen we niet.

Dat doe je wel. De EU lost geen migratie op, de EU wakkert migratie aan; Marrakesh-Genocide-Pact.

De EU is het probleem, en daar gaat geen 33 miljoenmiljard meer aan helpen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s