Nieuw

EU Commissie: 730.000 migranten uit de Middellandse Zee gevist sinds 2015 om de Europeanen mee te vervangen

Zullen ze dit ook vermelden in hun propaganda-offensief voor de verkiezingen van het Europees Nepparlement? Dat het de EU is die de massa’s uit de Derde Wereld lokt door een relatief veilige overvaart aan de omvolkers te garanderen. En dat het dus opzet van de EU is dat Europeanen nu de minderheid zijn in de meerderheid  van de grootsteden in West-Europa en op den duur helemaal ausradiert zullen worden in deze geplande Endlösung van het blanke ras.

Contra-Magazine:

Sinds 2015 hebben EU-operaties in het Middellandse Zeegebied in totaal bijna 730.000 migranten naar Europa gebracht.

De Commissie van de EU blijft migranten uit de Middellandse Zee vissen en prijst de inzet van particuliere helpers en ngo’s. De EU zal migranten die de Middellandse Zee willen oversteken naar Europa blijven opnemen.

“Sinds 2015 hebben EU-operaties in het Middellandse Zeegebied bijna 730.000 mensen helpen redden”, aldus EU-commissaris voor vluchtelingen Dimitris Avramopoulos in een brief aan het Europees Parlement. “Het redden van mensenlevens blijft een must voor de EU en haar lidstaten”.

Avramopoulos heeft ook namens de Commissie duidelijk gemaakt dat niet-gouvernementele organisaties en particuliere reddingsoperaties op zee “een beslissende rol hebben gespeeld bij het redden van levens”. Er is sprake van echte humanitaire hulp op zee, die niet gecriminaliseerd mag worden. Maar de commissaris zei ook dat alle actoren in het Middellandse-Zeegebied ervoor moeten zorgen dat de hulp op zee volgens de internationale regels verloopt en niet het bedrijfsmodel van de vluchtelingenhandelaren in stand houdt.

Maar dat zal moeilijk zijn. Dankzij de inzet van alle Europeanen kunnen smokkelboten immers reclame maken voor het feit dat degenen die willen migreren relatief veilig door een van de schepen kunnen worden ontvangen en naar het “oude continent” kunnen worden vervoerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Trackback / Pingback

  1. EU Commissie: 730.000 migranten uit de Middellandse Zee gevist sinds 2015 om de Europeanen mee te vervangen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s