Nieuw

Blanke eetgewoonten vernietigen het klimaat

Blanken zijn de schuld van alles. Het is de schuld van blanken dat China honderden kolencentrales bouwt. Het is de schuld van blanken dat 90% van al het plastic dat in zee terechtkomt er door Afrika en Azië in wordt gegooid. De islamitische slavernij is de schuld van de blanken. Dat Afrikanen nog steeds kannibalisme beoefenen is de schuld van de blanken. Dat er aan het eind van de eeuw 4 miljard negers op houtvuurtjes stoken is de schuld van de blanken.

EpochTimes:

Een nieuwe studie toont aan dat de eetgewoonten van blanke mensen de grootste impact hebben op broeikasgassen en water onder alle demografische groepen. Dit is met name te danken aan de uitgebreide consumptie van voedingsmiddelen zoals aardappelen, rundvlees, appels en melk.

Volgens een studie van 3M staat ook een toenemend deel van de bevolking in Westerse landen sceptisch tegenover wetenschap, en in Duitsland is dat ongeveer een derde. Sceptici beschouwen de moderne klimatologie, die een beslissend aandeel van de door de mens veroorzaakte “broeikasgassen” voor de klimaatverandering aanneemt, al als een pseudowetenschap die meer gemeen heeft met ideologie dan met empirisme.

Dit geldt des te meer voor disciplines die gevormd worden door identiteitspolitiek, zoals “feministische” onderwerpen, genderstudies of die welke verband houden met rasverwantschap – hoewel deze tegenwoordig “ras- en etniciteitstudies”, “kritische rassentheorie” (CRT) of gewoon “diversiteitsstudies” worden genoemd om geen echo’s op te roepen van de “etnologie” van het begin van de 20e eeuw. Voedingswetenschappen hebben daarentegen nog steeds een relatief intacte reputatie, ook al past niet elk “Brigitte”-dieet bij elk type gewichtsverlies.

Het “blanke voorrecht” is ook bepalend voor de “door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde”.
Het toppunt in de wereld van de postmoderne wetenschappelijke disciplines is tegenwoordig het interdisciplinaire werk – en het feit dat het “Journal of Industrial Ecology” een studie publiceerde over de demografie-specifieke aspecten van de klimaatverandering precies op 1 april, mag de ernst ervan niet in gevaar mag brengen, althans vanuit het oogpunt van de initiatiefnemers.

En net zoals in de hedendaagse klimaatwetenschap de ervaring leert dat elke temperatuurontwikkeling in elke regio van de wereld op elk moment de stelling van “door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde” kan bevestigen, onderstreept de laatste studie uit Chicago de werkhypothese – om het woord “dogma” te vermijden – van het bestaan van een “blankvoorrecht”.

Om de studie te financieren heeft het Instituut voor Milieuwetenschappen en Beleid van de Universiteit van Illinois in Chicago de krachten gebundeld met de Diversity Science, Technology, Engineering en Mathematics Fellowship van Bayer-Monsanto.

Klimaatkiller menu: Cheeseburger met frietjes, appeltaart en milkshake
De glyfosaatproducent die gisteren nog de grote vijand van de progressieve gemeenschap over de hele wereld was, koopt een deel van zijn zonden af door een werk te financieren waarvan het resultaat is:

De eetgewoonten van blanke mensen hadden de grootste invloed op de uitstoot van broeikasgassen en water onder alle demografische groepen.

Dit is vooral te danken aan de uitgebreide consumptie van voedingsmiddelen zoals aardappelen, rundvlees, appels en melk. Gemiddeld bedraagt het jaarlijkse gemiddelde CO2-verbruik van deze bevolkingsgroep 680 kilogram per jaar, van “Latino’s” 640 kilogram per jaar en van de Afrikaanse Amerikanen slechts 600 kilogram. Deze laatste zouden meer land verbruiken om hun voedsel te verbouwen, maar zouden meer eiwitten eten en dus energiezuiniger zijn.

Volgens de studie hebben zwarten een lager waterverbruik van 311.800 liter per jaar (307.000 liter) dan Hispanics. Blanke mensen zijn hier ook de absolute slechteriken, met een gemiddelde van 328.000 liter. De universiteit van Minnesota beweert in maart te hebben ontdekt dat blanken ook voorop lopen op het gebied van luchtvervuiling.

PJ Media: “Stop nu met eten!
“Blanke mensen doden de planeet door te eten,” schreef Jim Treacher zijn sarcastische commentaar op ,,Media PJ” en verklaarde daar:

“Als een blanke heteroman op het Amerikaanse continent van 2019, realiseer ik me dat ik me niet genoeg kan verontschuldigen omdat ik geboren ben zoals ik ben. Hoewel ik mijn intrinsieke kenmerken die deel uitmaken van het probleem niet kan veranderen, kan ik me er op zijn minst slecht over voelen. Natuurlijk, mensen die op mij lijken, hebben een man die op mij lijkt, naar de maan laten vliegen en mensen die op mij lijken, hebben het apparaat uitgevonden waarop u nu dit bericht kunt lezen – maar wat maakt dat nu uit? wat heeft dat nog voor betekenis?”

Aan het einde van zijn post plaatst hij een screenshot van de ecomarxistische woordvoerster van het Huis voor het Huis van Afgevaardigden, Alexandria Ocasio-Cortez, die haar landgenoten aanspoorde om minder hamburgers te eten – terwijl ze er zelf met haar stafchef, Saikat Chakrabarti, net eentje naar binnenwerkt.

Iedereen die er bleker uitziet dan ex-president Barack Obama moet – zo vervolgt Treacher – “onmiddellijk stoppen met eten voordat we allemaal sterven aan de opwarming van de aarde”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Blanke eetgewoonten vernietigen het klimaat

  1. Op sbs6 nieuws was afgelopen avond een oudere man in een verzorgingshuus te zien die in hongerstaking was gegaan, een begin, zag ook foto s van celine dionne vandaag, ook gestopt met eten zo te zien.

    Liked by 1 persoon

  2. Zo zie maar dat er nog steeds veel te veel “gestoorde-blanken” rond rennen…GEEN enkele blanke persoon (gewone volk) zou zich schuldig moeten / hoeven te voelen over wat dan ook , hetzij uit het verleden , het heden , noch de toekomst.. PUNT

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s